Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotel Apollo 2 stele este situat in zona de nord a statiunii Mamaia, la o distanta de aproximativ 70 de m de plaja statiunii, in vecinatatea hotelurilor Dorna, Bicaz, Siret si Vega. In aceasta zona, plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare. In imediata apropiere a hotelului se afla terenuri de tenis si de fotbal, precum si un teren de minigolf, spatii de joaca amenajate pentru copii, un oficiu postal si un complex comercial cu magazine, restaurante si terase.


Hotel Apollo are 3 etaje, P+3, cu spatii de cazare in 112 camere duble dispuse la et. 1, 2 si 3, dintre care 50% au vedere la mare si 50% au vedere catre lacul Siutghiol. Hotelul a fost recent renovat si modernizat in intregime.


Toate camerele hotelului sunt camere duble dotate cu 2 paturi (care se pot uni) si au balcon, grup sanitar propriu cu dus, pardoseli din gresie si tamplarie cu geam termopan. Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou, frigider, telefon, televizor, televiziune prin cablu si aer conditionat.

Serviciile sunt asigurate conform nivelului de clasificare al hotelului de 2 stele. Curatenia in camere este asigurata zilnic iar programul de apa calda este non-stop. Hotel Apollo este destinatia ideala pentru turistii care doresc mai inainte de toate, curatenie, liniste si siguranta.


Hotelul dispune de bar de zi si de parcare proprie. Parcarea se ofera in limita locurilor disponibile si este gratuita.

Hotelul nu dispune de restaurant iar in pretul camerelor nu sunt incluse servicii de masa. Serviciile de masa pot fi obtinute contra cost de la unul dintre restaurantele din apropierea hotelului: Dorna, Bicaz, Siret, Vega, etc, sau la una dintre terasele aflate in apropiere: Estival, Terasa Siret, Bueno, etc

Servicii fara plata: pastrarea obiectelor de valoare, transportul si depozitarea bagajelor, comenzi taxi, informatii turistice si culturale, informatii privind orarul mijloacelor de transport, presa locala la receptie, telefon public la dispozitia turistilor, trezirea turistilor la cerere, rezervari de locuri la restaurant, procurarea de bilete la spectacole, serviciu de comisionariat-curierat, pastrare obiecte uitate, primirea si transmiterea corespondentei si mesajelor turistilor, acordarea primului ajutor in caz de urgenta (trusa medicala), etc.

Servicii cu plata: servicii de spalatorie si calcat, curatatorie, curatat incaltamintea, vanzare de marfuri si articole de stricta necesitate, fax, copiator, inchirierea de cearceafuri pentru plaja, inchiriere de jucarii si articole de plaja inchiriere de umbrele pentru ploaie inchiriere de jocuri (table, sah, etc.).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.