Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bavaria Blu Hotel este situat la intrarea in statiunea Mamaia, la 15 m de plaja.
Hotelul dispune de 123 de camere de 4* si 16 camere de 5*. In plus, intreg ultim etaj de cinci stele, vine si cu o poveste aparte, intrucat fiecare camera este o calatorie catre o tara a lumii, fiind decorata dupa chipul si asemanarea tarii respective.
Structura de cazare:
A. Bavaria Blu 4 stele a 123 camere
Camere single/duble economy: 37 camere
Camere duble: 32 camere
Garsoniere (in regim de dubla sau tripla): 54 camere
Camere twin disponibilie din total: 34 camere
- Dubla twin: 16 camere
- Garsoniera twin: 18 camere
B. Mapamond 5 stele a 16 camere
Camere duble deluxe: 12 camere
Apartamente deluxe: 4 camere
Toate camerele sunt echipate cu: acces gratuit la internet wireless, televiziune prin cablu, aer conditionat - climatizare cu control individual, sistem de alarma in caz de incendiu/ detectoare de fum, halat si papuci de baie, uscator de par/ priza pentru aparat de barbierit, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, seif, mini bar.
Camera Single Standard / Vedere La Mare 4*
Spatiu de cazare destinat cazarii unei singure persoane. Suprafata totala de 15 mp, vedere standard / vedere la mare, access wifi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
Camera Dubla Standard / Vedere La Mare 4*
Spatiu de cazare care permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Suprafata totala de 18 mp, vedere standard / vedere la mare, access wifi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
1. Garsoniera Standard / Vedere La Mare 4*
Spatiu de cazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii de pana la 4 ani.
2. Standard Family Room / Vedere Mare 4*
Spatiu de cazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii de pana la 16 ani.
3. Camera Tripla Standard / Vedere Mare 4*
Spatiu de cazare care permite acomodarea a maxim 3 adulti.
Este suplimentata cu canapea extensibila. Suprafata totala de 29 mp, vedere standard / vedere la mare, access wifi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
Camera Dubla Deluxe Standard 5* : Egipt, Thailanda, Turcia, Indonezia si Grecia
Camera Dubla Deluxe Standard permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafata de 32 mp si sunt prevazute cu un balcon de 12 mp. Spatiile de cazare au vedere standard spre gradina, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, access wifi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
Camera Dubla Deluxe Vedere Mare 5* : Romania, Italia, India, Anglia, Australia, Iran si Capitan
Camera Dubla Deluxe Vedere Mare permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafata de 32 mp si sunt prevazute cu un balcon de 12 mp. Spatiile de cazare au vedere mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, access wifi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

Apartament Deluxe Standard 5* : SUA, Kenya
Apartamentul standard permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul SUA - are o suprafata de 63 mp + balcon 19 mp. Apartamentul Kenya - are o suprafata de 40 mp + balcon 17 mp. Spatiile de cazare au vedere standard, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, access wifi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
Apartament Deluxe Vedere Mare 5* : China, Franta
Apartamentul Vedere Mare permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul China - cel mai mare apartament; are o suprafata de 68 mp + balcon 24 mp. Apartamentul Franta - are o suprafata de 67 mp + 2bai (14 mp/5 mp) + 2 balcoane de 24 mp. Spatiile de cazare au vedere mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, sauna, access wifi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.


INFORMATIE FOARTE IMPORTANTA PRIVIND PLAJA!
Potrivit Notificarii cu Nr.5795 din 05 Aprilie 2021 primita de la Administratia Nationala Apele Romane - Dobrogea Litoral, plaja din statiunea Mamaia va fi data in folosinta hotelierilor cu foarte mare intarziere, abia ulterior datei de 01 Iulie 2021. In consecinta, pentru ca nu putem incalca reglementarile autoritatilor, pana la inceputul lunii Iulie plaja hotelului NU va fi amenajata cu sezlonguri si umbrele, amenajarea facandu-se de indata dupa predarea de catre Apele Romane a suprafetei de plaja inchiriatede hotel. Pana la acel moment oricine poate folosi individual plaja publica,insa numai cu solutii de sedere personale (patura, rogojina). Va atentionam ca pe plaja inca mai pot trece utilaje iar la accesul in apa trebuie sa dati dovada de maxima precautie, la foarte mica distanta de la mal adancimea apei putand sa fie semnificativa. Va rugam deasemnea sa luati nota si de prevederile Normelor privind regulile care trebuie respectate pentru operarea plajelor turistice si publicate in Monitorul Oficial 560/31.05.2021


***Va rugam sa aveti in vedere faptul ca accesul si cazarea se fac doar in baza certificatului verde de vaccinare conform legislatiei in vigoare la momentul de fata. Exista posibilitatea ca aceasta masura sa se mentina si in perioada sezonului estival.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.