Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Clubul de vacanta CORABIA PIRATILOR


Descriere

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR.
02/10.02.2022.

COMPLEX CORABIA PIRTILOR situat in Mamaia nord la 4 minute de malul marii, este printre putine locatii de pe litoral dedicate familiilor cu copii si grupurilor de prieteni. Complexul este format din 6 vile: Pacific,Atlantic, Mediterana,Caraibe, Jamaica, Protocol. Fiecare spatiu de cazare are intrare privata si nu comunica cu alte spatii de cazare din vila.
Dotari si servicii
Clubul de vacanta Corabia Piratilor dispune de o diversificata oferta a serviciilor de cazare: studiouri pentru 2 persoane, garsoniere confort si familia pentru 2-4 persoane, apartamente duplex Familia si Confort pentru 4-6 persoane si apartamente tip duplex Prietenii pentru 7-10 persoane. Spatiile de cazare dispun de urmatoarele facilitati dedicate activitatilor de divertisment: terasa si peluza proprie, piscina adulti si copii, teren sport, ponton pentru pescuit si sporturi nautice, locuri de joaca pentru copii si socializare. Suprafata totala a complexului este de 10 000 metri patrati.
Pentru a intregi imaginea aparte a clubului, aici veti gasi replica corabiei Mayflower, ce gazduieste salonul pentru mic dejun,restaurantul si barul.
Restaurant
Restaurantul Mayflower este situat in incinta complexului Corabia Piratilor. Avand un design original, restaurantul creeaza o atmosfera unica pentru clientii nostri.
Salonul pentru servirea micul dejun se afla la parterul corabiei si dispune de o capacitate de 80 locuri. La etaj se afla terasa cu o capacitate de 80 locuri si barul.
Restaurantul este cu specific pescaresc si romanesc . Va asiguram ca in lista meniu veti gasi preparate pentru fiecare gust. In sezonul estival puteti servi peste proaspat din Marea Neagra direct din plasele pescarilor.
Piscina
Clubul de vacanta dispune de 2 piscine in aer liber, de adulti si de copii, cu zona de plaja, 40 sezlonguri, umbrela, bar, masa de tenis si billiard unde puteti sa va relaxalati pe tot parcursul zilei. Piscinele sunt cu circuit inchis numai oaspetii clubului nostru au accesul gratuit.
Piscina pentru adulti are adancimea de 1.5 m iar piscina pentru copii de 0.75 m. Calitatea apei din piscina este reglata printr-un sistem automatizat de control.
Plaja
La numai 3 mintute si jumatate de mers pe jos,adica 375 metri, se afla plaja.Accesul la plaja face prin Camping S in mod gratuit, NUMAI aratand cheia de apartament/garsosinera/studio la intrare in camping. Pretul unui sezlong este cuprins intre 15-25 lei in functie de perioada, dar nu sunteti conditionati de acest serviciu pentru a ocupa un loc pe plaja.
Plaja din fata complexului este preferata de familii cu copii deoarece volumul de zgomot este minim. Nu sunt boxe sau alte evenimente in acesta zona astfel puteti sa va relaxati si sa auziti marea. Al doilea avantaj este faptul ca plaja este foarte lata spre deosebire de plajile din statiunea Mamaia si putin aglomerata in iulie si august datorita locurilor de cazare relativ putine comparativ cu cele din Mamaia.
Servicii masa
MASA: salon Mayflower.
Mic dejun - bufet suedez 08:00 - 10:00
Dotari camere
Dublele Confort (2 persoane) sunt situate in vila PACIFIC a complexului si sunt dotate cu terasa proprie, zona pentru servit masa in exterior individuala si peluza. Suprafata este compusa din: dormitor cu pat matrimonial king size (2m x 2m), grup sanitar cu cabina dus, chicineta, TV, aer conditionat, 1 loc parcare.
Studio 2 camere Confort (3-4 persoane) sunt pozitionate la parter. Sunt alcatuite dintr-o suita de doua camere: living deschis care include chicineta, dormitor cu pat matrimonial si grup sanitar cu cabina dus. Chicineta este utilata cu plita de gatit, frigider cu congelator, vesela pentru 3 persoane, terasa proprie cu zona de servit masa in exterior. Accesul in garsoniera se poate face prin living sau prin terasa.
Studio 2 camere Familia (3-4 persoane) sunt pozitionate la etajul I al vilei. Sunt alcatuite dintr-o suita de doua camere separate: dormitor cu pat matrimonial si bucatarie dotata cu canapea extensibila. Dotarea bucatariei contine: filtru cafea, cuptor microunde, vesela completa pentru 2-3 persoane, frigider si congelator, aer conditionat in dormitor, grup sanitar cu cabina dus si balcon, 1 loc de parcare.
Facilitati copii
Impreuna cu numarul minim de adulti platitori:
- copiii 0-4.99 ani beneficiaza de gratuitate;
- copiii 5-9.99 ani achita 34.5 lei micul dejun
- copiii 10-13.99 achita 46 lei micul dejun
Locurile suplimentare in studio sau apartament:
- copiii 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate;
- copiii 3-4.99 ani achita 46 lei/zi
- copiii 5-9.99 ani achita 69 lei/zi
- copiii 10-13.99 achita 92 lei/zi
- peste 14 ani sau un adult achita 115 lei/zi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.