Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii
Hotel Tomis dispune de plaja privata.
Turistii beneficiaza de 2 sezlonguri gratuite si o umbrela!

HOTEL TOMIS este situat in partea centrala a statiunii, la 100 m de plaja si detine 173 camere duble dintre care 157 camere cu pat matrimonial si 16 camere cu 2 paturi (twin), 13 camere triple formate dintr-un pat matrimonial si 1 pat pentru 1 persoana (camerele triple au suprafata mai mare decat cele duble) si 2 apartamente compuse din living si dormitor.

Dotari si servicii
Acesta pune la dispozitia turistilor restaurant 150 locuri, terasa, parcare gratuita in limita disponibilului, Hotelul are 4 etaje, lift, 2 sali conferinte a cate 50 de locuri fiecare, loc de joaca pentru copii.
Hotelul dispune de plaja privata , bar pe plaja, umbrelute, paturi si dusuri - acces gratuit.
Nu se accepta animale de companie.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu 3*.
Mic dejun - bufet suedez;
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in sistem fisa cont (65 lei/ persoana/ zi);
Pensiunea completa- mic dejun bufet suedez + pranz si cina in sistem fisa cont (130 lei/ persoana/ zi).
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 - 11.99 ANI (INCLUD DOAR MIC DEJUN).

Dotari camere
Datorita dispunerii paralele cu linia tarmului o parte din camerele Hotelului Tomis au vedere catre mare si o parte au vedere la lac.
Toate camerele ofera: aer conditionat, TV-LCD, minibar, baie cu cada (in apartamente si in camerele triple); baie cu dus (in camerele duble), balcon cu gresie, masuta si 2 scaune, internet, pardoseala din gresie, halate de baie si papuci, uscator de par, telefon.
Camerele cu vedere la mare au un decor frumos, cu palete de culori care aduc liniste si relaxare, alaturi de mobilierul si obiectele de decor frumoase, atent selectionate fac rezultatul unei vacante de poveste. Hotelul dispune de 5 camere cu pat suplimentar tip 'pull-out', incorporat in patul matrimonial, iar dimensiunea este de 80/170 cm.
Camerele triple au fost renovate in 2018, si sunt compuse dintr-un pat matrimonial (1.60/1.90) si un pat pentru a 3-a persoana (0.90/1.90).
Camerele cu vedere spre lac au toate dotarile moderne pe care si le-ar dori cineva.Hotelul dispune de 5 camere cu pat suplimentar tip 'pull-out', incorporat in patul matrimonial, iar dimensiunea este de 80/170 cm.
Decorate cu bun gust, camerele Hotelului Tomis cu vedere spre lac ofera o cazare optima pentru oaspetii care cauta pacea si linistea.
Suita Deluxe cuprinde un spatiu deschis format dintr-un living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, aer conditionat, televizor LCD, minibar, uscator de par, Wi-fi, fierbator de apa.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- 1 copil 0- 2.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita si mic dejun (fara pat suplimentar);
- 1 copil de la 3 - 6.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita (fara pat suplimentar) si achita 50% din valoarea micului dejun;
- 1 copil de la 7- 11.99 ani - va achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun inclus cu asigurare de pat suplimentar;
- 1 copil de la 12- 13.99 ani - va achita 70% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun inclus cu asigurare de pat suplimentar;
- 2 copii 0- 2.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita si mic dejun daca acestia dorm in pat cu parintii;
- 2 copii de la 3- 11.99 ani: primul copil va achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun inclus, cu asigurare de pat suplimentar, iar al 2-lea copil va achita 50% din valoarea micului dejun;
Peste 14 ani se va considera adult.
In camera dubla standard se vor caza maxim 2 adulti si un copil de la 0-6.99 ani.
In camera dubla cu pat suplimentar se vor caza maxim 2 adulti si doi copii (pentru cel de al 2 lea copil se vor respecta conditiile de mic dejun, in functie de varsta, iar cazarea se va face in pat cu parintii, cu acordul scris al acestora).
Patul suplimentar, este de tip 'pull-out', incorporat in patul matrimonial, iar dimensiunea este de 80/170 cm.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.