Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul MPM Arsena se găsește într-o poziție privilegiată, la marginea plajei fine cu nisip din sudul orașului Nessebar, la doar 200 de metri distanță de centrul stațiunii. Încântătorul hotel este o destinație care reprezintă esența unei vacanțe de vis, întruchipând o armonioasă combinație între farmecul istoric al zonei și confortul modern. Cu servicii excepționale și atenție la detalii, acest loc promite o experiență de neuitat, unde oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de fiecare moment al șederii lor.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă variată de facilități, inclusiv recepție, aer condiționat în zonele comune, un restaurant principal cu terasă în aer liber, un bar în hol, un bar la piscină, serviciu de spălătorie (contra cost), o sală de conferințe echipată, o piscină exterioară cu secțiune pentru copii, o piscină interioară. De asemenea, accesul gratuit la internet Wi-Fi este disponibil în zona de lobby și restaurant/camere, iar hotelul are și un salon de înfrumusețare.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, seif (contra cost), telefon, minibar, baie cu cadă sau duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie