Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BONITA HOTEL


Descriere

Hotelul Bonita este situat langa plaja, doar promenada il desparte de plaja, la 200 de metri de cea mai apropiata zona a centrului statiunii, la 200 de metri de statia de autobuz. Turnul Eiffel este situat la 800 m. departe.
Plaja: cu nisip, aprox. 20 m. departe. Fundul marii este plat, cu acces lin. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag.
Cazare: Hotelul este format din 180 de unitati. Hotelul a fost construit in 1963. Ultima renovare a fost in 2000. Sunt 15 etaje si 3 lifturi. Liftul ajunge la etajul 14 si apoi urca scarile pana la etajul 15.
DBL 2 + 1 BEST PRICE: aprox 12 -14mp. Exista doua paturi obisnuite. Patul suplimentar este un pat pliant. Toate camerele au balcon, aer conditionat individual, mini-bar, telefon, TV, wi-fi. Capacitatea maxima este de 3 adulti.
DBL 2 + 1: aprox 12 -14mp.i. Exista doua paturi obisnuite. Patul suplimentar este un pat pliant. Toate camerele au balcon, aer conditionat individual, mini-bar, telefon, TV, wi-fi. Capacitatea maxima este de 3 adulti.
DBL 2 + 1 SEA: aprox 12 -14mp. Exista doua paturi obisnuite. Patul suplimentar este un pat pliant. Toate camerele au balcon, aer conditionat individual, mini-bar, telefon, TV, wi-fi. Capacitatea maxima este de 3 adulti.
FAM 2 + 2:
aprox 22 -24 mp. Camera de familie este formata dintr-un dormitor (doua paturi de o persoana) si un living cu o canapea extensibila, separate printr-o perdea. Toate camerele au balcon, aer conditionat individual, mini-bar, telefon, TV, wi-fi, cada. Capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil.
*Este permisa gazduirea unui copil cu varsta de pana la 1,99 ani. peste gradul de ocupare maxim al camerei.
La cerere, patutul este gratuit.
Animale de companie - acceptate gratuit, dar numai la cerere prealabila.
Hotelul nu dispune de facilitati pentru persoane cu dizabilitati.
Despre hotel: Restaurant, lobby bar, Wi-Fi in zonele comune, seifuri la receptie.
Sport si SPA: Piscina in aer liber, sectiune pentru copii a piscinei, biliard, masaje.
Parcare: In apropiere exista 2 locuri de parcare contra cost.

ALL INCLUSIVE :

* Check-in dupa ora 14:00. si check-out pana la ora 12:00.
*Masa incepe cu cina din ziua sosirii si se termina cu pranzul la plecare.

*Mic dejun: 07:30 - 10:00. bufet - diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, cornuri, clatite, oua, bauturi reci si calde.
*Pranz: 12:30 - 14:00. bufet - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala. Include bauturi racoritoare si calde, vin la halba - alb si rosu - la pahar, bere la halba.
*Cina: 18:30 - 20:30. bufet - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala. Include bauturi racoritoare si calde, vin la halba - alb si rosu - la pahar, bere la halba.
*Bar din hol: 07:30 - 21:00.
*Bauturi racoritoare in pahare, bauturi calde - cafea, cacao, lapte, ceai, vin la draft - alb si rosu - la pahar, bere la halba, alcool bulgaresc - vodca, gin, tuica.
*Bauturi in restaurant: 07:30 - 21:00.
*Bauturi racoritoare in pahare, bauturi calde - cafea, cacao, lapte, ceai, vin la draft - alb si rosu - la pahar, bere la halba, alcool bulgaresc - vodca, gin, tuica.

Sport si divertisment:
Wi-fi in zonele comune si camere - gratuit
Piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele in jurul piscinei - gratuit

Pentru copii:
Sectiunea pentru copii a piscinei
Patut
Scaune pentru copii la restaurant

Servicii contra cost:
Seifuri la receptie
Biliard
Masaje
Mini bar in camera

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.