Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Continental(ex.Central)


Descriere



Localizare
Hotelul Continental se află în zona centrală a stațiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 400m distanță față de plajă.Hotelul Continental 4* a fost construit in 2008 a activat sub numele de Central pană în 2019. Hotelul a fost renovat în 2020.Printre punctele de atracție renumite din apropierea hotelului se numără plaja Nirvana și parcul acvatic Aquapolis din Nisipurile de Aur.

Facilitati hotel
Hotelul are 7 etaje, 2 lifturi, receptie, lobby, bar, restaurant, piscină exterioară, terasă, parcare cu plată (locuri limitate), sală de conferințe, sală de fitness, WiFi, aer condiționat, centru de wellness și spa (hamam, cadă cu hidromasaj și saună ), rent-a-car, room service, schimb valutar, seif (contracost).

Facilitati camere
Hotelul dispune de 85 camere duble, 5 camere single, 15 studio-uri și 7 apartamente cu un dormitor. Toate camerele au zonă de relaxare, TV cu ecran plat, baie, uscător de păr, aer condiționat, birou, minibar, fotoliu extensibil, seif (contra cost), acces internet (contra cost),vedere catre parc sau mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Rent-a-car
Fitness
Centru Spa & Wellness
Asistenta medicala
Seif
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie