Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SOL LUNA BAY RESORT


Descriere

Sol Luna Bay Resort Hotel se afla la 45 min de Aeroportul Varna, si la doar 10 min mers cu masina de orasele Byala si Obzor. Hotelul Sol Luna Bay 4* din Obzor este considerat a fi printre cele mai bune unitati de cazare din Bulgaria, si reprezinta o destinatie de vacanta unica, deosebita si memorabila, orientata spre turism de masa, de vacanta si de relaxare, dar si turism de afaceri. Hotelul se adreseaza in special familiilor si cuplurilor, care doresc un concediu de calitate la malul marii.Plaja
Lata cu nisip fin.

Sporturi
Sala fitness, voley pe plaja, piscina, aerobic, tenis de masa, teren de basket, billiard, darts.

Facilitati camere
Dispune de camere dotate cu aer conditionat, balcon, baie cu dus, uscator de par, telefon, televizor, seif.

Facilitati
Piscina, piscina pentru copii, restaurant, bar, spectacole de animatie, fitness, masaj, sauna, solar, aerobic, tenis de masa, volei pe plaja, teren de basket, biliard, darts, coafor, salon de frumusete, internet cafe.

Descriere
Hotelul Sol Luna Bay 4* din Obzor este considerat a fi printre cele mai bune unitati de cazare din Bulgaria, si reprezinta o destinatie de vacanta unica, deosebita si memorabila, orientata spre turism de masa, de vacanta si de relaxare, dar si turism de afaceri. Hotelul se adreseaza in special familiilor si cuplurilor, care doresc un concediu de calitate la malul marii.

Tip de masa
All inclusive.

Capacitate
374 camere duble standard si 84 "Family room".

Categorie
4*

Localizare
Sol Luna Bay Resort Hotel se afla la 45 min de Aeroportul Varna, si la doar 10 min mers cu masina de orasele Byala si Obzor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tenis de masa
Sauna
Sala de fitness
Restaurant
Piscina
Masaj
Internet wireless
Biliard
Bar
Animatie
Aer conditionat