Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUA HELIOS BAY


Descriere

ALUA HELIOS BAY (ex Riu Helios Bay )

ALUA Helios Bay este un hotel pe malul marii, situat la 500 m de centrul orasului Obzor, la 50 m de magazine, la 60 km de aeroportul Burgas, la 34 km de Sunny Beach.
Facilitati
Renovat iarna 2016-2017, bloc cu 7 etaje pe malul marii, 4 lifturi, 318 camere. Wi-Fi gratuit in intregul hotel, chiosc, 2 piscine in aer liber si una interioara cu sectiune pentru copii, o zona de wellness, sala de sport. Hotelul are 4 restaurante si 5 baruri. Pentru cei mici, Clubul Astro le va oferi momente magice cu activitati si jocuri care au fost special concepute pentru ei.
Cazare
Ora de check-in: 15:00 p.m.
Ora check out: 11:00 a.m.
Total de 318 camere:
Double XS Sea View rooms: (max 2+0), aprox. 20 mp, 2 paturi 100 x 200 cm sau un pat dublu
Double Park/SeaView rooms: (max 3+0, 2+1), aprox. 25 mp, 2 paturi 100 x 200 cm, unele camere cu 1 pat 200 x 200 cm, 1 pat suplimentar pliant sau 1 patut.
Double Superior Park/Sea View rooms: (max 4+0, 3+1), aprox. 30mp m., 2 paturi 100 x 200 cm, unele camere cu 1 pat 200 x 200 cm. Zona de relaxare cu canapea extensibila (2 trepte intre niveluri), 1 canapea extensibila sau 2 patuturi posibile.
Family Park/Sea View rooms: (max. 4+0, 3+1), aprox.. 55 mp.. 2 paturi de o persoana sau 1 pat 200 x 200 cm si un pat suplimentar sau canapea extensibila.
Toate camerele sunt cu balcon, baie cu dus, uscator de par, telefon, mocheta, A/C central, TV prin cablu, mini-frigider, ceainic cu facilitati pentru ceai, seif in camera (contra cost), Wi-Fi. Majoritatea camerelor au vedere la mare.
3 camere adaptate (Categoria Camera dubla cu vedere la parc) - Camere situate la etajul 1:
Latimea usii camerelor adaptate la Intrare, Baie, Balcon/Terasa este de 90 cm.
Baie complet adaptata cu dus, fara praguri, pentru intrare usoara. Suficienta camera de intoarcere pentru scaune cu rotile.
Bare de sprijin/prindere la dus - Scaun de dus la cerere.
Inaltimea chiuvetei este de 82 cm - Inaltimea toaletei este de 42 cm.
Lift disponibil cu latimea usii de 90 cm.

NEW: MY FAVORITE CLUB
My Favourite Club Double Sea View (max 3+0, 2+1), aprox..25 mp.
Acestea ofera un dormitor spatios, care include doua paturi twin sau un pat dublu si un pat suplimentar sau o canapea extensibila. Pe langa facilitatile incluse in camerele standard, aceste camere ofera aparat de cafea cu capsule, papuci de casa, minibar de bun venit cu bauturi racoritoare, apa si bere, ceainic cu set de cafea si ceai si seif, precum si o baie cu dus, uscator de par si extins. facilitati special selectate. In plus, va veti bucura de propriul balcon mobilat cu masa si scaune. Este locul perfect pentru a te relaxa cu marea ca fundal.
My Favourite Club Double Superior Sea View (max 4+0, 3+1), aprox.30 mp.
Acestea ofera un dormitor spatios, care include pat dublu sau paturi twin, canapea extensibila dubla, televizor, aparat de cafea capsule, halat de baie, papuci, minibar de bun venit cu bauturi racoritoare, apa si bere, ceainic cu set de cafea si ceai si seif, precum si un baie cu dus, uscator de par si facilitati extinse special. In plus, va veti bucura de propriul balcon mobilat cu masa si scaune. Este locul perfect pentru a te relaxa cu marea ca fundal.
SERVICII IN CAMERA:
Selectarea celor mai bune camere
TV 32
articole de toaleta extinse pentru baie
Fierbator cu set de cafea si ceai
Aparat de cafea cu capsule
Seif in camera gratuit
Papuci
minibar de bun venit cu bauturi racoritoare, sticla de apa si bere
Sticla de vin spumant si mesaj de bun venit din partea managerului la check-in
SERVICII ZONE COMUNE
Check-in si check-out personalizate
Check-in devreme si check-out tarziu, in functie de disponibilitate
Zona exclusivista in Terra Cafe pentru micul dejun
Zona exclusivista si sezlonguri in piscina principala
Acces la My Favorite Club Lounge:
o O gama larga de gustari, dulciuri, fructe, cafea, ceaiuri si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei.
o Acces la computer
Copii: baby cot- gratuit), piscina exterioara pentru copii, piscina interioara cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, club pentru copii Astro club), animatie.
Sport si divertisment
PISCINE: 08:00 - 18:00.
2 piscine exterioare, una dintre ele pentru copii.
Piscina interioara cu sectiune pentru copii.
Prosoape disponibile.
**Nota: Utilizarea dronelor sau dispozitivelor care zboara sau plutesc in sau deasupra facilitatilor hotelurilor AMResorts este complet interzisa, cu exceptia cazurilor in care a fost autorizata expres in scris de catre Conducerea Hotelului.
ZONA WELLNESS
Orele de functionare: 8:30 - 20:00
Locul perfect pentru relaxare. Deconectati-va si odihniti-va intrand intr-o atmosfera unica de calm. Oferim tratamente relaxante, avand in vedere starea ta de bine, cu o gama larga de tehnici.
Facilitati de wellness:
Sauna; Baie de aburi; Hammam; Coafor; Salon de infrumusetare 2 cabine pentru masaje si tratamente
Sala de sport 8:30 - 20:00
Gratuit: piscina exterioara (600 mp), sezlonguri, prosoape si umbrele de soare langa piscina, terasa la soare, sala de sport, volei pe plaja, antrenament, aquagym, teren de sport polivalent. Animatie in timpul zilei pentru adulti si copii, program de seara, Spectacole si spectacole de muzica live, Aerobic si Aqua Gym, Teren de sport pentru diverse activitati sportive, Jocuri, Piscina interioara, incalzita (in functie de conditiile meteo).
Cu plata: facilitati de wellness (sauna, baie de aburi, hamam), coafor, salon de infrumusetare, serviciu de spalatorie, serviciu medical, inchiriere de masini, biliard.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - cost suplimentar

ALL INCLUSIVE


RESTAURANTE:
*Terra Cafe:
Mic dejun: 7:30 - 10:00 h
Pranz: 12:30 - 14:30
Cina: 18:30 - 21:30
*Bufet international si terasa frumoasa cu o calitate nesfarsita: optiuni si SHO W cooking priceput. Selectie de preparate sanatoase si vegetariene disponibile. Cod vestimentar: Casual
*Mare Nubium:
Cina: 19:00 - 21:30 - Bucataria locala si internationala. Serviciu a la carte pentru felurile principale. Serviciu tip bufet pentru incepatori. Cel mai exclusivist dintre restaurantele noastre. Bucurati-va de o cina placuta intr-o atmosfera intima si sofisticata. Cod vestimentar: formal.
*Kentia Pool Club:
Gustari: 10:00 - 17:00 h - Gustari oferite in timpul zilei. Serviciu tip bufet pentru pranz in atmosfera informala a piscinei. Cod vestimentar: Casual.
*Jojo:
Cina: 19:00 - 21:30 - bucatarie asiatica. Serviciu tip bufet pentru incepatori. Serviciu a la carte pentru felurile principale. Cod vestimentar: formal.

BARURI:
*Fresco Pool: 10:00 - 18:00 - Bauturi, cocktailuri, cafea si ceai langa piscina. Cod vestimentar: Casual.
*Agua Bar: 16:00 - 23:00 h - Lobby bar ideal pentru a savura o cafea, bautura preferata sau cel mai sofisticat dintre cocktailurile noastre. Cod vestimentar: Casual
*Vertigo Sky Bar: 18:00 - 23:00 - cocktail bar pe acoperis. Cod vestimentar: Casual.
*Marcel Karaoke Club: 21:30 - 00:00 - lounge cu muzica karaoke cu bauturi si cocktailuri. Cod vestimentar: Casual.
*The Spot Night Club:: 19:30 - 00:00 - Spectacole de seara si divertisment. Cocktail-uri si bauturi. Cod vestimentar: Casual.
*My Favorite Club Lounge:: 10:00 - 21:00 h / Oaspetii My Favorite Club /- Lounge exclusivist cu gustari si bauturi. Cod vestimentar: Casual
*Orele pot varia in functie de sezon si de ocupare. Deschiderea restaurantelor si barurilor se poate face pe baza de rotatie.

Pachetul all-inclusive incepe cu o cina in ziua sosirii si se termina cu un mic dejun in data plecarii.
Ora de check-in: dupa ora 15:00
Ora de check-out: pana la ora 11:00

Sport si divertisment - gratuit:
Piscina interioara
Divertisment in timpul zilei si seara
Spectacole si spectacole de muzica live
Aerobic si Aqua Gym
Teren de sport pentru multe activitati sportive diferite
Jocuri

Pentru copii:
Astro Club este clubul pentru copii al Alua Hotels & Resorts si face parte din minicluburile pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani. Acest lucru asigura cea mai buna ingrijire si programare a activitatilor adecvate varstei. Astro Family garanteaza momente magice pline de activitati si jocuri special concepute pentru copii. Clubul nostru Astro este cu siguranta un favorit printre cei mai tineri oaspeti ai nostri. Echipa noastra de divertisment calificata a dezvoltat un program complet de activitati; de la pictura pe fata la cant, dans si jocuri de apa, copiii se distreaza de minune. In plus, copiii se pot bucura si de un loc de joaca in aer liber complet echipat. Pe scurt, locul ideal pentru a te distra in fiecare zi de dimineata pana seara
Loc de joaca pentru copii
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.

Servicii contra plata suplimentara:
Sezlonguri si umbrele de soare pe plaja - contra cost
Inchiriere de biciclete si masini
Serviciu de spalatorie
Servicii medicale
Inchiriaza o masina
Sauna
Baie de aburi
Hammam
Coafor
Salon de infrumusetare

Parcare: Loc limitat - in functie de disponibilitate, nepazita, 10 BGN pe zi. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.