Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Orizont este situat la marginea statiunii Predeal, pe drumul ce face legatura intre cabana 'Trei Brazi' si statiune, la o distanta de 50 m de DN1.

Complexul reprezinta punctul ideal de cazare pentru turistii interesati de explorarea traseelor montane din zona a Cabana Susai, Clabucet, Garbova, Piatra Mare, si de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul Peles (Sinaia) si Castelul Bran (Bran), ambele obiective fiind situate in apropiere.

Hotelul Orizont revine cu o noua infatisare demna de renumele cu vechime pe piata romaneasca. Hotelul dispune de 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific international si unul cu specific traditional romanesc, alaturi de crama si un bar cu o arhitectura deosebita.

Acesta este situat la numai 800 m de gara Predeal, pe drumul ce face legatura intre cabana 'Trei Brazi' si statiune si la 50 m de DN1.
Renovat complet in 2010, hotelul a devenit locatia cea mai cautata din Predeal, impresionand prin facilitatile deosebite pe care le pune la dispozitia turistilor:

- 96 de camere double standard si 18 de camere double executive, cu baie proprie, minibar, telefon si internet gratuit, birou de lucru si TV
- 18 camere single oferind un spatiu generos si conditii de confort sporit prin dotarile la standarde internationale
- 7 apartamente impresionand prin finisajele de calitate si conditiile oferite - aer conditionat, seif, frigider, TV si telefon, ideale pentru familiile aflate in concediu
- 2 lifturi.

La cerere, camerele pot fi dotate cu paturi suplimentare pentru copii, iar mesele pot fi servite in incinta restaurantului cu specific international sau celui cu specific romanesc. Hotelul dispune de un bar si detine totodata un centru de conferinte pentru evenimente business si activitati sociale.

Conditiile de cazare si calitatea deosebita a serviciilor sunt doar doua dintre atuurile Hotel Orizont, ce ofera in plus clientilor sai acces gratuit la piscina si sala de fitness, centru SPA cu 3 tipuri de sauna si jacuzzi, o camera de gheata pentru tratamente complexe de infrumusetare si parcare supravegheata pentru siguranta deplina pe durata sederii in Predeal.

Centrul spa si centru de wellness - piscina acoperita, SPA, sala fitness, cada cu hidromasaj/jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda, sauna cu infrarosu, masaj, impachetari - 5 tipuri, camera de gheata pentru tratamente complexe de infrumusetare.

Servicii masa: Se acorda in restaurantul propriu cu specific international si romanesc, capacitate 220 locuri, salon de mic dejun, Sky Lounge, Lounge Bar, Cigar Club, Natura Bar.

Check-in-ul se realizeaza la ora 16.00, iar check-out-ul la ora 12.00.
De asemenea, o garantie in valoare de 200 de lei le va fi ceruta la check-in, urmand ca aceasta sa fie returnata la check-out.

Servicii cu plata: servicii de spalatorie/calcatorie, masaj, room service.
Parcare privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).
Observatii: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.