Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATRIUM PRESTIGE


Descriere

Acest complex spa elegant este situat într-o zonă extraordinară a litoralului, în apropiere de capul Prassoníssi. Complexul oferă o piscină infinită, restaurante cu specific etnic şi camere cu vedere la mare sau la proprietate. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Superb 9.4 Booking.com

Localizare

Acest complex spa elegant este situat într-o zonă extraordinară a litoralului, în apropiere de capul Prassoníssi.

Facilitati Hotel

AnaNeosis, centrul spa cu talasoterapie al complexului Atrium Prestige, oferă vedere impresionantă la Marea Mediterană. Oaspeţii pot rezerva şedinţe de coafură, manichiură şi machiaj profesionist sau se pot răsfăţa cu serviciile de talasoterapie, saună şi hamam.

Atrium Prestige oferă numeroase localuri unde puteţi lua masa, printre care un restaurant grecesc, restaurantul Prestigio care serveşte mâncăruri autentice din bucătăria italienească, restaurantul cu specific asiatic situat la malul mării şi restaurantul gourmet à la carte Thalassa. Toţi oaspeţii primesc la sosire un coș de bun venit cu vin local și fructe proaspete.

Copiii au la dispoziţie un teren de joacă şi un teren de minigolf. La rândul lor, adulţii pot înota în piscină sau pot vizita centrul de fitness.

Facilitati Camere

Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas pune la dispoziţie camere spaţioase cu tavan pictat manual şi baie cu ferestre cu vedere panoramică oferind o atmosferă vrăjită cu cer înstelat deasupra căzii spa. Toate unităţile de cazare au TV cu ecran plat de 32 inch cu canale prin satelit.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.