Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Doar la cativa pasi de plaja din Golful Ixia, Belair Beach Hotel oferă o atmosferă prietenoasă pentru familii cu o varietate de activităti de agrement si aproape de tavernele locale.

Belair Beach Hotel se bucură de o locatie bună in Ixia, aproape de plaja frumoasă si de principalele atractii. Combinand facilităti moderne, cu o atmosferă relaxată, de familie, Belair Beach este o bază ideală pentru familii si cupluri.

Beneficiati de un mic dejun tip bufet din partea casei in fiecare si de parcare privată gratuită pe durata sejurului. Relaxati-vă langă spatioasa piscină in aer liber sau bucurati-vă de un joc de tenis sau minigolf in grădina hotelului Belair.

Doar peste drum de Belair Beach, veti putea găsi o multime de activităti sportive de apă, inclusiv windsurfing si jet schiing. Există, de asemenea, o multime de baruri si de restaurante din jurul Belair Beach Hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie