Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LABRANDA BLUE BAY HOTEL


Descriere

Hotelul Blue Bay este situat la 10km de orasul Rhodos si 2km de orasul Ialyssos pe coasta vestica a insulei, localizat pe plaja. Este recomandat pentru familii şi cupluri în căutarea de vacanţe interesante, care combina distracţia cu relaxarea. Are propriul sau Waterpark. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Foarte bine 8.3 Booking.com

Localizare
Hotelul este situat pe plaja Ialyssos, la doar 4 km de aeroport, 3 km de satul Ialyssos, 2 km de satul Kremasti si 10 km de Rhodos Town.

Facilitati hotel:
300 camere, receptie, internet, salon TV, restaurant,  bar piscina, taverna-snack bar, 4 piscine adulti, 4 piscine copii, minimarket, magazin suveniruri, boutique, magazin bijuterii, program animatie.

Facilitati camere:
Camerele sunt prevazute cu aer conditionat, frigider, telefon, baie. Toate acestea au fost recent renovate foarte modern in stilul lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.