Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAYIA EXCLUSIVE RESORT & SPA


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Mayia Exclusive Resort & Spa este o proprietate premium all inclusive situată în Kiotari. Oferă experiențe gastronomice unice și servicii de 5 stele, inclusiv facilități spa de vârf, divertisment de seară și o zonă de plajă privată. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, 2 piscine în aer liber și o terasă la soare cu șezlonguri.

Localizare

Faliraki este la 42 km de Mayia Exclusive Resort & Spa, iar localitatea Kallithea de pe insula Rhodos se află la 40 km de proprietate. Aeroportul Internațional din Rhodos se găsește la 59 km.

Facilitati Hotel

Această proprietate all inclusive oferă bufete ample de mic dejun, prânz și cină la restaurantul principal al hotelului, precum și o varietate largă de sortimente de cafea și ceai, gustări și băuturi, bere și vinuri alese.

Oaspeții beneficiază de acces la saună. La proprietate există facilități de tenis, tenis de masă și darts, precum și un serviciu de închiriere de biciclete.

Facilitati Camere

Fiecare cameră de la complex include smart TV și birou. Toate camerele au aer condiționat, iar unele camere oferă și terasă. Toate camerele de la Mayia Exclusive Resort & Spa au baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.