Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDITERRANEAN


Descriere

Bucurându-se de o poziţie privilegiată, Hotel Mediterranean este situat lângă acvariu şi cazino, la mica distanţă de oraşul Rhodos şi de Castelul Cavalerilor, peste drum de plajă. Hotelul Mediterranean este situat la doar 30 de minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Rhodos şi la 5 minute cu maşina de portul Rhodos. Această locaţie oferă un acces uşor la Insulele Dodecanese din apropiere şi la ţara vecină, Turcia. Patutul pentru infant este la cerere, contra cost:5 euro/zi. Fabulos 8.6 Booking.com

Localizare:

Hotelul Mediterranean este situat la doar 30 de minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Rhodos şi la 5 minute cu maşina de portul Rhodos. Această locaţie oferă un acces uşor la Insulele Dodecanese din apropiere şi la ţara vecină, Turcia.

Facilitati hotel:

Renovat in anul 2000, hotelul are 241 camere elegante, restaurant, bar, o mica piscina in aer liber. Clasificarea oficiala a hotelului in Grecia este de  5 stele. Bucurându-se de o poziţie privilegiată, Hotel Mediterranean este situat pe plaja de nisip, lângă acvariu şi cazino, la distanţă scurtă de oraşul Rhodos şi de Castelul Cavalerilor.

Facilitati camere:

Camerele au o capacitate maxima de 3 persoane si sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par, telefon, balcon, aer conditionat, TV satelit, conexiune la internet (cu plata), minibar.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.