Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRINCESS SUN


Descriere

Hotelul Princess Sun se află pe un deal mic, oferind vedere excelentă la mare și la munte. Oaspeții au la dispoziție 3 piscine cu șezlonguri și umbrele de soare, un bar și un bufet-restaurant cu colț pentru copii.

Localizare

Hotelul Princess Sun este situat în zona Kiotari, la numai 5 km de satul tradițional Asklipio și la 17 km de centrul orașului Lindos.

Facilitati Hotel

Serviciul de transfer cu autobuzul pus la dispoziție de Princess Sun oferă zilnic transferuri frecvente și gratuite la plajă.

Restaurantul principal Sunset servește mâncăruri internaționale, inclusiv specialități grecești, italienești și din pește în stil bufet. Oaspeții pot savura gustările şi băuturile preferate la Diogenis, restaurantul cu snack bar aflat chiar pe plajă.

Facilitati Camere

Camerele Hotelului Princess Sun sunt luminoase și au TV prin satelit, frigider de mici dimensiuni și aer condiționat disponibil între mijlocul lunii iunie și sfârșitul lunii septembrie. Majoritatea camerelor oferă canapea extensibilă și balcon sau terasă.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.