Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anais Hotel


Descriere

Descriere hotel
In Grecia-Riviera Olimpului, Korinos, hotelul este amplasat intr-o zona linistita de pe Riviera Olimpica, pe plaja Korinos. Orasul Katerini se afla la 7 km, iar aeroportul din Salonic, la 62 km.
Camere hotel
Camerele Hotelului Anais au mobilier modern si sunt decorate in culori naturale. Acestea includ TV prin cablu si acces Wi-Fi gratuit. Toate spatiile de cazare sunt echipate cu un frigider. Baby cot - 5 eur/zi
Facilitati hotel
Restaurant, centru de conferinte, cafenea, bar la piscina, piscina, volei pe plaja, tenis de masa, sporturi nautice pe plaja, in apropiere, intre hotel si plaja este o curte mare, pentru copii. Personalul de la receptia deschisa 24 de ore poate organiza inchirieri de masini si rezerva bilete pentru excursii de o zi. La hotel se ofera parcare privata gratuita. Un mic dejun tip bufet copios este servit zilnic la Anais. Restaurantul la carte serveste preparate din bucataria traditionala greceasca si fructe de mare proaspete. Barul de la piscina si barul de pe plaja ofera bauturi, cocteiluri si gustari pe tot parcursul zilei.
Descriere masa
Mic Dejun

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.