Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ouzas Hotel Apartments


Descriere

Scor Booking 9.9 Exceptional Fiecare apartament este dotat cu bucătărie, baie proprie, aer conditionat, incalzire, TV prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi gratuit, frigider și balcon mare. Hotelul este un punct de plecare potrivit pentru a vizita toate principalele puncte de interes din zona inconjuratoare. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Ouzas Hotel Apartments este localizat in Riviera Olimpului, la 3.47 km distanta de gara Katerini, la 5 km de muntele Olimp si la 120 de metri de plaja Olympic din Pieria.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant, aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, chicineta cu frigider si o bgaie privata cu dus sau cada, gradina, gratar, asistenta pentru inchirierea de automobile si biciclete, parcare privata gratuita, bar, WiFi gratuit, camere de familie, terasa, mic-dejun in camera, snack bar, room service, spalatorie, uscatorie, depozitare bagaje, centru de printare, pranz la pachet, lift, seif, camere izolate fonic, incalzire.

Facilitati camere

Camerele dispun de TV cu ecran plat, toaleta, dus, seif, aer conditionat. uscator de par, chicineta, balcon, frigider, baie privata, dressing, coffee maker, prosoape, lenjerie de pat, vedere la oras.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie