Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Palace Resort & Spa


Descriere

Royal Palace Resort & Spa din Platamonas este un hotel recent construit, ce a fost proiectat pentru a satisface nevoile tuturor oaspetilor sai, fie ca sunt in vacanta sau in calatorii de afaceri.Facilitati camere
Royal Palace Resort & Spa ofera cazare in 17 camere duble si 2 suite. Toate camerele au in dotare aer conditionat/ incalzire (clima), cablu TV, DVD player, telefon, seif, inchidere electronica, acces internet, mini bar, uscator de par, grup sanitar propriu cu dus si balcon.

Localizare
Royal Palace Resort & Spa este situat in centrul statiunii Platamonas, vis-a-vis de port.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de piscina exterioara, centru SPA (sauna, hidromasaj, solar, baie cu abur, sala de fitness, masaj, tratamente cosmetice si de relaxare.), 2 restaurante, lobby bar, bar la piscina, cafe bar, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, acces internet, sala de conferinte, sala de festivitati, gradina cu vedere panoramica spre mare, 3 lifturi, room service, spalatorie si parcare subterana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Lift
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie