Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Christina, Olympic Beach

   Olympic Beach, Grecia


Descriere

Hotel-apart. Villa CHRISTINA pe care vi-l oferim si recomandam se afla in inima statiunii si la aprox. 180-200 m de plaja.


Este o constructie noua, moderna, cu finisaje si materiale de ultima ora, alcatuita din garsoniere-studiouri cu dotari de 3 stele, foarte curate si confortabile.


Toate camerele tip garsoniera-studio duble (pentru 2 persoane) sau triple (pentru 3 persoane) au in dotare: baie proprie, balcon, televizor LCD, instalatie individuala de aer conditionat (contra cost), frigider, bucatarie-chicineta echipata cu plita, vesela completa si tacamuri;


hotelul opereaza in sistem de autogospodarire in timpul sejurului - fara intretinere si consumabilele precum sapun, prosoape si hartie igienica.


In ceea ce priveste masa pe durata vacantei, puteti sta linstiti, aveti mai multe variante: in vecinatate gasiti supermaketuri (de unde va puteti aproviziona la preturi foarte bune pentru a pregati masa la bucataria proprie din camera Dvs) dar si nenumarate restaurante, taverne (cu menu-ri in limba romana !).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.