Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fronius Boutique Residence


Descriere

Fronius Boutique Residence ofera unitati de cazare intr-o cladire renovata, cu o atmosfera aparte, chiar in cetatea medievala din Sighisoara. Proprietatea pune la dispozitie camere pline de personalitate, amenajate cu mobilier de epoca din lemn si o terasa in aer liber. De asemenea, proprietatea ofera un serviciu gratuit de transfer de la/ la gara.


Camerele de la Fronius Boutique Residence au TV cu ecran plat si canale prin cablu si imbina facilitatile moderne cu tavanul boltit, construit cu piatra locala. Toate camerele includ baie privata, dotata cu dus si cada.


Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet, care include specialitati regionale din Transilvania. Micul dejun poate fi savurat in sala de mese intima sau poate fi comandat prin room service.


Printre atractiile populare din apropiere se numara Turnul cu Ceas din secolul al XIII-lea si Bustul lui Vlad Tepes, care marcheaza locul de nastere legendar al lui Dracula. Accesul la internet WiFi este gratuit, iar in vecinatatea proprietatii Fronius Boutique Residence exista o parcare publica.


Tarifele nu sunt valabile pe perioada festivalurilor, a sarbatorilor de Paste, Craciun si Revelion.
Preturile includ micul dejun si TVA.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.