Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Primasol Sineva Beach


Descriere

Localizare: Complexul Primasol Sineva este localizat aproape de mare, in apropiere de Sveti Vlas, la 4 km de centrul statiunii Sunny Beach si la 10 km de orasul antic Nessebar.


Complexul consta in 2 hoteluri: Primasol Sineva park 3* si Primasol Sineva Beach 4*.


Primasol Sineva Park 3* - are 3 etaje, 92 de camere si este construit in 2001, majoritatatea sunt cu vedere la mare sau pisicina; hotelul dispune de receptie, seif la receptie, magazine, exchange, parcare, programe de animatie, mini clob pt copii, sala de fitness, sauna, masaj, coafor.


Facilitati camere: toate camerele sunt dotate cu 2 paturi normale si unul sau doua paturi suplimentare, baie, TV prin satelit, telefon, balcon.


Tip de masa: All Inclusive (mic dejun , pranz, cina, mic dejun continental,cafea dupa amiaza, ceai, patiserie, inghetata, gustari reci si calde, buffet tematic - 3 ori/saptamana, bauturi variate alcoolice si non alcoolice locale bulgaresti in restaurante si baruri )


Restaurante: 2 restaurante principale, show cooking, snack bar la piscina de la Sineva Beach si open bar langa Sineva Park, 2 lobby bar-uri, snack bar pe plaja,disco.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.