Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STAYINN RAINBOW HOUSES


Descriere

Locatie
Rainbow Houses este situat intr-una dintre cele mai frumoase si linistite zone din statiunea Sveti Vlas - zona Yurta Balkana - Intsaraki. Situat la doar 30 de metri de plaja.
Facilitati
Se compune din cinci case situate pe o imensa zona verde, care in combinatie cu privelistea incredibila predispune la o recreere completa. Construit in 2009, renovat in 2020. Piscina in aer liber, sala de mic dejun, Wi-Fi peste tot in hotel, calcat, curatatorie chimica - se plateste suplimentar.
Cazare
Camera DBL, aprox 18 mp, (max 2+1) - paturi queen-size si scaun pliant; camere cu aer conditionat, mini-frigider, TV prin cablu, baie cu dus, uscator de par, prosoape; terasa / balcon,
Studio, aprox 30 mp, (maxim 2 + 2/3 + 1) - paturi si canapea extensibila Queen, scaun pliant, aer conditionat, TV prin cablu, chicineta cu aspirator, cuptor, frigider; baie cu dus, uscator de par, prosoape, terasa / balcon si uscator de haine.
Copii: baby cot, piscina cu sectiune pentru copii
Sport si divertisment
Gratuit: piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: locuri limitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.