Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR LAS DALIAS

   Playa De Las Americas


Descriere



Localizare

Hotelul se afla langa Playa del Bobo, in statiunea Playa de las Americas-Costa Adeje, la 18 km de aeroport si la 500 m de plaja, aproape de magazine, parcuri acvatice si alte diverse posibilitati de distractie. Iberostar Las Dalias se află la 5 minute de mers pe jos de centrul orașului San Eugenio. Acest complex se află în stațiunea Costa Adeje, la 2 km de plajele din Playa de Las Americas și Playa de Fañabe. Aeroportul Reina Sofia este situat la 15 minute de mers cu mașina.

Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: San Eugenio Shopping Centre (200 m), Aqualand (400 m), La Pinta Beach (600 m), Parcul Siam (700 m), Gran Sur Shopping Centre (1,3 km), Golf Las Americas (1,7 km), Safari Shopping Centre (2,4 km). 

Facilitati hotel

Acest hotel este recomandat in special pentru familii. Dispune de restaurante, baruri, magazine, coafor, sala de conferinta, 2 piscine pentru adulti si una pentru copii, terasa, sezlonguri cu saltele si umbrele, prosoape (contra unui depozit) mini club, Internet cafe, programe de divertisment pentru adulti si copii, tenis de masa, darts, volei (gratuit), biliard, tenis si squash (contra cost), scufundari.

Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate, iar la un cost suplimentar, aveți la dispoziție WiFi Premium de mare viteză.

Bufet-restaurantul serveşte micul dejun tip bufet cu produse variate și o selecție de mâncăruri din insulele Canare şi din bucătăria internațională pentru prânz şi cină. Oaspeții pot savura diverse băuturi la oricare din cele 3 baruri de la Las Dalias.

Facilitati camere

Cele 404 unitati de cazare ale complexului Las Dalias sunt luminoase şi spațioase, dotate cu telefon, satelit TV cu canal de muzica, minibar (contra cost), aer conditionat, seif, uscator de par, balcon cu vedere la piscina si la zona inconjuratoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )