Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Weare La Paz


Descriere

Descoperiți un mod diferit de a trăi Tenerife odihnindu-se în Hotelul Weare La Paz. Hotelul nostru de lângă Grădina Botanică din Puerto de la Cruz a fost complet renovat în acest an pentru a oferi cazare familiilor, cuplurilor și grupurilor de prieteni din care să descoperi Tenerife cu tot confortul pe care îl puteți imagina.Localizare
Descoperiți un mod diferit de a te relaxa la Hotelul Weare La Paz. Hotelul nostru de lângă Grădina Botanică din Puerto de la Cruz a fost complet renovat în acest an pentru a oferi cazare familiilor, cuplurilor și grupurilor de prieteni care doresc să descopere Tenerife . Modern și cu un stil confortabil de inspirație Canarian, hotelul nostru din Puerto de la Cruz oferă servicii cu categoria de 4 stele și camere confortabile concepute pentru toate tipurile de călători.Și, desigur, un program amplu de activități de agrement în Tenerife, restaurant-bufet, bar, piscină și solar, cu vederi frumoase și Wi-Fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camerele de la Hotelul Weare La Paz sunt camere cu decor modern în stil canarian. Echipat cu Wi-Fi, baie completă, birou, telefon direct, TV LED, seif, minibar .