Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAPTAIN'S APARTMENTS


Descriere

Captain's Apartments este amplasat la malul marii , in Limenas şi oferă spaţii de cazare în sistem self-catering cu bucatarie comuna complet utilata cat si chicineta individuala, camere moderne cu AC dar si cu incalzire proprie fiind deschis tot timpul anului.Website :
http://www.captains-thassos.com/en/

Localizare:
Situat in Limenas la malul marii si la doar 200 m de centrul comercial. Este o zona animata cu foarte multe baruri si taverne fiind o unitate de cazare recomandata tinerilor dornici de distractie . Oaspeţii se pot bucura de băuturi, fructe de mare şi preparate culinare locale la Barul şi Restaurantul Captain, de la parter, în timp ce admiră vederea la mare. Pitorescul oraş Limenas are multe baruri şi taverne la malul mării. Centrul oraşului Thasos este la 200 de metri. La doar 15 minute de mers pe jos de Captain’s Apartments există o staţie de autobuz. Agentia de turism Ocaziituristice.ro www.ocaziituristice.ro

Categorie:
3*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Internet Wifi , AC , Incalzire centralizata , Parcare publica , Bar .
Se accepta animalele de companie!