Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ntinas Filoxenia


Descriere



Localizare

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Ntinas Apartments se află la numai 150 m de plaja Golden din insula Thassos. Stațiunea Skala Potamias oferă numeroase restaurante şi baruri situate la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de complex. Oraşul Thassos se află la 12 km. Lângă complex aveți la dispoziție parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Oferă unități de cazare moderne cu Wi-Fi gratuit şi vedere la Marea Egee sau la grădină. Oaspeţii pot savura băuturi şi cafea în zona barului de la piscină. Ntinas Apartments pune, de asemenea, la dispoziție un minimarket şi un magazin de cadouri, deschise pe tot parcursul zilei. Oaspeții mai tineri se pot distra la locul de joacă.

Facilitati camere

Ntinas pune la dispoziție studiouri, camere şi apartamente moderne cu TV LCD şi aer condiţionat. Toate camerele sunt decorate în nuanțe de maro relaxante. Majoritatea unităţilor de cazare oferă bucătărie cu frigider, iar unele, balcon privat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.