Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carmen Azzuro (fostul LIDIA)


Descriere

HOTEL CARMEN AZZURO ( fostul hotel Lidia) este situat chiar in centrul statiunii, pe strada principala, cu acces la plaja si dig. De la oricare dintre cele cinci nivele complet renovate in 2019, aveti senzatia ca plutiti deasupra valurilor. Aveti la dispozitie 128 de camere duble elegante si confortabile. Hotelul Carmen Azzuro este ideal pentru turistii care doresc cazare pe malul marii si apreciaza linistea statiunii Venus.
Nu accepta animale de companie.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/ persoana/ zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare, bar de zi si terasa.
Nu accepta animale de companie.
Servicii incluse:
Acces la piscina exterioara care are un design modern si o zona special amenajata pentru copii cu tobogane - se asigura sezlonguri/umbrela in limita locurilor disponibile pentru clientii hotelului;
Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;
Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vara, bucurindu-se de muzica live.
Programe speciale pentru copii si adulti- se vor desfasura in imediata vecinatate a piscinei.
Loc de joaca pentru copii - amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline - distractie garantata.
Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
Parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.
Sala de conferinta; Camera de bagaje.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu 3*
Mic dejun 7:30 - 9:30 - in regim bufet suedez.
Demipensiune 12:30 - 14:30 - pranz sau cina (optional) in regim a la carte, pe baza unei incarcari electronice pe card
Pensiune completa 18:30 - 20:30 - mic dejun, pranz si cina(optional) in regim a la carte, pe baza unei incarcari electronice pe card.

1. Mic dejun= in regim bufet suedez- varietate bogata de preparate calde si reci- apa, bauturi racotitoare, ceai, cafea incluse.
2. Demipensiune = mic dejun in regim bufet suedez+pranz/cina in regim a-la-carte pe baza unei incarcari electronice pe card - feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala insotite de salate, fructe si deserturi. Bauturile nu sunt incluse.
3. Pensiune completa = mic dejun in regim bufet suedez+pranz+cina in regim a-la-carte pe baza unei incarcari electronice pe card - feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala insotite de salate, fructe si deserturi. Bauturile nu sunt incluse.


Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, televizor SMART, frigider, telefon, balcon si internet.
Camerele duble presupun un pat matrimonial cu posibilitatea inchirierii unui singur pat suplimentar ( fotoliu extesibil). Intr-o camera dubla se accepta cazarea pentru 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani.

In camera cu 2 adulti:
Copii cu varsta intre 0 si 18 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar .
intre 0 - 7 ani (neimpliniti) - beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si mic dejun;
intre 7 ani- 12 ani (neimpliniti)
-achita 25 lei pentru micul dejun si optional 70 lei/pers/zi pentru pat suplimentar si 35 lei/zi pentru pranz/cina
intre 12 ani- 18 ani (neimpliniti)
- achita 40 lei/pers/zi pentru micul dejun si optional 70 lei/pers/zi pentru pat suplimentar si 60 lei/zi pentru pranz/cina.
Intr-o camera dubla se accepta cazarea pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 si 12 ani (neimpliniti). Camerele duble presupun un pat matrimonial cu posibilitatea inchirierii a unui singur pat suplimentar( fotoliu extensibil). Se pot face si exceptii in cazul in care adultii isi dau acordul in scris asupra asumarii spatiului din camera, pentru a nu exista reclamatii ulterioare legate de acest aspect, cu incasarea serviciilor suplimentare corespunzatoare varstei copiilor.
Se accepta si cazarea pentru 3 adulti doar in cazul in care se achita un loc intreg pentru cazare si masa pentru a treia persoana adulta.
Se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al copiilor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.