Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la cca 5 minute de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Tsilivi.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și un medic de la hotel. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Unitatea de cazare oferă o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor, un DVD player și WiFi (gratuit). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. Băile dispun de un duș și de o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

8 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare le propune volei celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. yoga și aerobic, iar contra cost o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și bowling. Ofertele din zona de relaxare, printre care o saună și un salon de înfrumusețare, oferă destindere pură. clienților le stau la dispoziție terapii prin masaj contra cost. Programul de divertisment cuprinde un miniclub și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie