Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Palmyra se afla langa centrul orasului Argassi, la doar 100 de metri de plaja. Toate camerele sunt decorate elegant, au balcon si aer conditionat. Principalele atractii ale zonei se afla intre 2 si 8 km fata de hotel.Aerul conditionat este contra cost 7 EUR/ zi si frigider si seif 20 EUR/ saptamana. Aer Conditionat contra cost - 7 euro/zi Frigider contra cost - 3 euro/zi Foarte bine 9.2 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Hotelul Palmyra se afla langa centrul orasului Argassi, la doar 100 de metri de plaja. Toate camerele sunt decorate elegant, au balcon si aer conditionat. Principalele atractii ale zonei se afla intre 2 si 8 km fata de hotel. Portul si orasul Zakynthos se afla la 3,5 km. Aeroportul din Zakynthos este situat la 6 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina in aer liber, terasa la soare, gradina, parcare privata ( gratuit ), restaurant A la Carte ce ofera preparate grecesti si internationale, bar, snack bar, receptie deschisa non-stop, lounge, club pentru copii, teren de joaca pentru copii, biblioteca, biliard si inchirieri biciclete ( contra cost ), magazine.