Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poseidon Beach Hotel


Descriere

Hotelul Poseidon Beach 3* este situat pe frumoasa plaja cu nisip din statiunea Laganas si foarte aproape de centrul acesteia, unde turistii pot regasi numeroase taverne, restaurante, magazine de suveniruri si cluburi. Distanta pana la aeroport este de doar 5 km si 7 km fata de capitala insulei Zakynthos. Hotelul Poseidon Beach 3* este alegerea potrivita pentru o vacanta relaxanta la malul marii, fiind recomandat atat cuplurilor cat si familiilor cu copii.

Localizare
Hotelul este amplasat direct pe plaja, la doar 5 km de aeroport si 7 km fata de capitala insulei Zakynthos.

Categorie
3*

Facilitati Camere
Camerele modern mobilate sunt dotate cu aer conditionat, telefon, Tv prin satelit, frigider, seif, baie cu cada sau dus, uscator de par si balcon.

Facilitati Hotel
Hotelul Poseidon Beach 3* ofera oaspetilor sai receptie, restaurant, bar, lounge, acces internet WiFi, aer conditionat, jacuzzi, gradina frumos amenajata, piscina exterioara, piscina pentru copii, teren de joaca pentru copii, sala de jocuri, biliard si parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tenis de masa
Snack bar
Restaurant
Receptie
Piscina
Parcare
Loc de joaca pentru copii
Lobby
Lift
Jacuzzi
Internet wireless
Facilitati pentru persoane cu handicap
Biliard
Bar pe plaja
Bar
Aer conditionat