Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

๐ƒ๐ž ๐œ๐ž ๐ง๐ฎ ๐ž ๐›๐ข๐ง๐ž ๐ฌ๐š ๐œ๐ž๐ซ๐ข ๐จ๐Ÿ๐ž๐ซ๐ญ๐š ๐๐ž ๐ฏ๐š๐œ๐š๐ง๐ญ๐š ๐ข๐ง ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐ข๐ฆ๐š ๐ณ๐ข ๐๐ž ๐„๐š๐ซ๐ฅ๐ฒ ๐๐จ๐จ๐ค๐ข๐ง๐ ?

Constatam din ce in ce mai des la Campion Tour - Agentie de turism Suceava ca la finalul lunilor cu reduceri Early Booking (decembrie, ianuarie, februarie, dar mai ales martie) fluxul de cereri de oferta si de rezervari este exponential mai mare decat in restul timpului. Practic, multi turisti prefera sa vina chiar in ultima zi de Early Booking si sa solicite o oferta. Iata mai jos de ce nu recomandam aceasta practica:

  • Volumul de activitate in agentiile de turism creste exponential, prin urmare, timpii de raspuns la solicitarile clientilor devin mai ridicati; e posibil ca desi cereti o oferta pe 31 martie, sa vi se raspunda abia pe 1 sau 2 aprilie, deci sa ratati reducerile dorite;
  • Hotelurile sunt asaltate de rezervari, prin urmare, vor raspunde mai greu si vor confirma mai greu rezervarile primite;
  • Orice neclaritate/intrebare isi va gasi raspuns mai greu pentru ca datorita numarului mare de solicitari, intrebari etc raspunsurile vor veni cu intarziere de la compania aeriana, hotel, touroperator etc.
  • Din cauza numarului mare de rezervari facut chiar in ultima zi de Early Booking, este foarte probabil ca dinamicitatea preturilor si disponibilitatilor sa creasca; deci nu e de mirare cand o oferta se epuizeaza chiar si in cateva minute; deci desi primesti o oferta in ziua de 31 martie, e posibil ca ea sa nu mai fie disponibila dupa o jumatate de ora sau o ora cand vei veni sa rezervi.
  • In cazul ofertelor cu disponibiltiate โ€œla cerereโ€, exista riscul neconfirmarii rezervarii de catre hotel. Asadar, daca faci rezervarea pe 31 martie, iar hotelul raspunde pe 1 aprilie ca nu confirma disponibilitatea, ai rezervat degeaba in ultima zi de Early Booking, pentru ca noua rezervare o vei face pe 1 aprilie cand deja pretul este altul.
Avand in vedere motivele de mai sus, nu recomandam sa va lasati pe ultima suta de metri si sa solicitati oferte in ultima zi de Early Booking. Fa lucrurile cu calm, mai din timp. Asa te asiguri ca primesti raspuns la toate neclaritatile/intrebarile in timp util si gasesti disponibilitate la hotelul dorit si la pretul cel mai bun!

Va asteptam din timp la Campion Tour - agentie de turism Suceava pentru a va rezerva vacanta mult visata, la un pret competitiv!