Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANADOLU HOTELS DIDIM CLUB (ex.PALM WINGS DIDIM)


Descriere

Anadolu Hotels Didim Club - Ultra All Inclusive ex Palmwings se află în Didim, la 300 de metri de plaja Altinkum, și are un restaurant, centru de fitness, piscină sezonieră în aer liber şi parcare privată gratuită. Există diverse facilități, printre care un bar, un lounge comun și o grădină. Oaspeții au la dispoziție o recepție deschisă non-stop, un club pentru copii și schimb valutar.intre punctele de atracție populare din apropiere de Anadolu Hotels Didim Club - Ultra se numără Cennet Akvaryum Bay Beach, Cennet Bay Beach și Piața Dolphin. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 36 km de proprietate.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 36 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Anadolu Hotels Didim Club - Ultra All Inclusive ex Palmwings se află în Didim, la 300 de metri de plaja Altinkum, și are un restaurant, centru de fitness, piscină sezonieră în aer liber şi parcare privată gratuită. Există diverse facilități, printre care un bar, un lounge comun și o grădină. Oaspeții au la dispoziție o recepție deschisă non-stop, un club pentru copii și schimb valutar.intre punctele de atracție populare din apropiere de Anadolu Hotels Didim Club - Ultra se numără Cennet Akvaryum Bay Beach, Cennet Bay Beach și Piața Dolphin.

Facilitati Camere

Hotelul oferă camere cu aer condiționat, dulap, fierbător, seif, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Camerele de la Anadolu Hotels Didim Club - Ultra includ lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.