Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGRABELLA


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Hersonissos din Heraklion-Creta, la 300 m de plaja, 100 m de centrul statiunii si la 25 km de aeroport. Hotelul are 3 tipuri de camere: Camerele standard, situate in cladirea principala, A/C contra cost: 50 euro/camera/7 nopti, frigider 20 euro/camera/7 nopti, seif 15 euro/ nopti. Camerele superioare sunt situate in cladirea renovata si dispun de aer conditionat, frigider, chicineta si TV(facilitati incluse in pret). Camerele deluxe sunt situate in cladirea principala si sunt renovate in 2015. Hotelul are piscina si sala de mese. Wi-Fi contra cost: 30 min - 2 euro,1h - 3 euro,2h -5 euro. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

LOCALIZARE
Hotelul este situat in statiunea Hersonissos din Heraklion-Creta, la 300m de plaja, 100m de centrul statiunii si la 25 km de aeroport. 

FACILITATI HOTEL
Restaurant, sala cu televizor, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, rent a car, inchiriere biciclete, schimb valutar, biliard, tenis de masa, camera de jocuri.Prosoapele se schimba de 3 ori/saptamana.

FACILITATI CAMERA
Baie proprie cu cada sau dus, aer conditionat, frigider, televizor, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.