Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IKAROS BEACH


Descriere

Construit in 1971 in stil tipic cretan si renovat complet in 2008, hotelul Ikaros Beach Luxury Resort este un complex elegant,cu acces direct la plaja lata de nisip Superb 9.1 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

LOCALIZARE

Este localizat in apropierea statiunii Malia, pe o plaja de nisip, fiind dispus in amfiteatru pe un mic deal oferind o vedere spectaculoasa spre Marea Egee, la 30 km de Agios Nikolaos si 35 km de Heraklion.

FACILITATI HOTEL

Restaurant principal, restaurant A la Carte, centru SPA, rent a car, teren de golf, Water Park(Star Beach Water Park), 6 piscina exterioare, o piscina interioara, 2 piscine pentru copii, 16 piscine private, centru fitness, sauna, hammam, jacuzzi, teren de tenis, volei, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, teatru , sala cu televizor, biliard, programe de animatie si divertisment, muzica live, inchirieri biciclete, scuba diving, jet ski, parasailing.

FACILITATI CAMERA

Baie proprie cu cada sau dus, mini frigider, televizor, telefon, filtru de cafea, aer conditionat, balcon sau terasa cu vedere la gradina sau mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.