Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Address Sky View


Descriere

Situată în Dubai, la 2,6 km de plaja Mercato, Address Sky View are un restaurant, centru de fitness, bar și parcare privată gratuită. Această proprietate pune la dispoziție camere de familie și piscină în aer liber. De asemenea, există o recepție cu program nonstop, room service și servicii de schimb valutar.

Localizare

Burj Khalifa se află la 1 km de Adresa Sky View, iar Dubai Mall este la 1,3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 14 km de hotel.

Facilitati Hotel

Această proprietate pune la dispoziție camere de familie și piscină în aer liber. De asemenea, există o recepție cu program nonstop, room service și servicii de schimb valutar. Address Sky View oferă un mic dejun continental sau tip bufet. Acest hotel de 5 stele pune la dispoziție o saună și o terasă la soare.

Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, duș, uscător de păr și birou. Toate camerele hotelului oferă dulap și baie privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.