Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada By Wyndham Barsha Heights


Descriere

Un hotel modern de 4* situat central in zona Tecom, cu acces facil la mijloacele de transport. Hotelul are piscina exterioara cu terasa, centru fitness, restaurant, lounge, internet Wi-Fi gratuity. Este recomandat atat pentru vacanta cat si pentru calatoriile de afaceri. www.auris-hotels.com/en

Localizare

Situat în Dubai, la 5 km de Mall of the Emirates. Proprietatea este la aproximativ 8 km de The Walk at JBR și Turnul Burj Al Arab, precum și la 12 km de Parcul acvatic Aquaventure.

Facilitati Hotel

Se oferă un mic dejun continental sau tip bufet. La proprietate există un restaurant care oferă mâncăruri din bucătăria thailandeză și preparate halal. Hotelul Auris Inn Al Muhanna are şi o saună. Hotelul Auris Inn Al Muhanna are piscină în aer liber şi centru de fitness.

 

Facilitati Camere

Camerele hotelului au birou, TV cu ecran plat şi baie privată. De asemenea, includ fierbător, iar unele sunt dotate cu balcon. Unităţile de cazare ale Hotelului Auris Inn Al Muhanna sunt prevăzute cu aer condiţionat şi dulap.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.