Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

METROPOLITAN HOTEL DUBAI


Descriere

Situat în oraşul Dubai din Emiratul Dubai, la 2,4 km de Mall of the Emirates, Hotelul Metropolitan Dubai oferă un centru spa şi o cadă cu hidromasaj.Plaja Jumeirah este la 2,6 km de Hotelul Metropolitan Dubai, iar Burj Khalifa se află la 10 km. Aeroportul Internaţional din Dubai este situat la 20 km de proprietate.

Localizare
Plaja Jumeirah este la 2,6 km de Hotelul Metropolitan Dubai, iar Burj Khalifa se află la 10 km. Aeroportul Internaţional din Dubai este situat la 20 km de proprietate.

Facilitati Hotel
Hotelul Metropolitan Dubai oferă un centru spa şi o cadă cu hidromasaj. Bar, restaurant.

Facilitati Camere
Toate camerele acestui hotel sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat. Anumite unităţi de cazare includ o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot destinde după o zi obositoare. Unele camere au vedere la grădină sau la oraş. Toate camerele au baie privată cu duş sau cadă. Pentru un plus de confort, se asigură halate de baie şi papuci. Proprietatea are o recepţie cu program nonstop şi un salon de coafură.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.