Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Hambra Thalasso Hammamet


Descriere

LOCALIZARE

Alhambra Thalasso Hammamet 5* este localizat in statiunea Yasmine, la 5 minute de plaja. Aeroportul International Tunis este la aproximativ 75 de km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja - 300m. Piscine interioare si exterioare cu apa dulce sau sarata pentru adulti si copii .Sezlonguri si umbrele la piscine si plaja.
Wellness: masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare.
Activitati sportive si de recreere: aerobic, tenis, sala de fitness complet echipata, volei, billiard, tenis de masa, video game.
Echipa de animatie
Sali de conferinta

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci sau calde pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

Restaurante: Alcazar (bufet), Seville, Beach Restaurant
Baruri: Cordoba, Seville, Alhambra Beach, Al Andalous

CAMERE

Toate camerele sunt mobilate modern si pun la dispozitie: balcon/terasa, aer conditionat, baie cu cabina de dus, televizor, telefon, seif, Wifi, uscator de par.

Twin/Double (30 m2)
Prestige (46 m2)
Suite (70 - 80 m2)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie