Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARCELO CONCORDE GREEN PARK 5*****


Descriere

Descriere: HOTELUL CONCORDE GREEN PARK PALACE este situat in apropierea unei plaje cu nisip fin, la doar cateva minute de portul localitatii Port El Kantaoui - Sousse si imbina stilul arabo-andalusian al cladirilor, cu gradinile bogate. Construit in 2016, situat in mijlocul unei gradini luxuriante de cinci hectare, infrumusetat de miile de palmieri si de gradinile suspendate, hotelul isi merita cu adevarat numele. Farmecul arhitecturii sale, cu cupole albastre Cai turnulete albe, va duce intr-o calatorie intre frumusetea mediteraneana si splendoarea orientala.Localizare: HOTELUL CONCORDE GREEN PALACE PARK este situat la cateva minute de portul de agrement Port El Khantaoui, la numai 8 km de Sousse si la 35 km de aeroportul Enfidha.
Plaja: HOTELUL CONCORDE GREEN PALACE PARK este situat direct pe o plaja privata cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: HOTELUL CONCORDE GREEN PALACE PARK are 452 de camere si suite de categorii diferite : camere duble (46mp), suite familiale (65-75 mp), suite junior (65-75 mp), suite prestige (77-85 mp). Toate camerele hotelului dispun de wi-fi gratuit, baie, halate de baie, oglinda cosmetica, uscator de par, produse cosmetice, telefon, aer conditionat, minibar, TV satelit, seif, balcon sau terasa.
Facilitati: HOTELUL CONCORDE GREEN PALACE PARK ofera o gama larga de preparate gastronomice datorita restaurantelor cu teme variate (5 restaurante) si barurilor sale (4 baruri).
Hotelul dispune de numeroase facilitati, printre care: piscina exterioara, piscina exterioara pentru copii, mini club, piscina interioara, room service, sala fitness, parcare, wi-fi, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, prosoape la piscina (necesita depunerea unui depozit), concierge, casa de schimb valutar, serviciu inchiriere masini, magazine. In apropiere se afla cel mai mare teren de golf al tarii.
Clasificarea oficiala : 5*
Website: www.barcelo.com/en-gr/barcelo-concorde-green-park-palace/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie