Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Eden Yasmine Hotel and Spa se află in Yasmine Hammamet, la numai 1 minut de mers pe jos de parcul de distractii Carthageland. Oferă o piscină interioară și una in aer liber, o terasă cu șezlonguri, precum și o grădină mobilată. Oaspetii au, de asemenea, la dispozitie o zonă de fitness, o saună și o cadă cu hidromasaj.

Camerele de la Eden Yasmine Hotel and Spa sunt decorate in stil tunisian modern. Toate au baie proprie, seif, TV LCD și balcon sau terasă. Suitele oferă și zonă de relaxare.

Micul dejun tip bufet este inclus in tariful de cazare și este servit in fiecare dimineață in lounge-ul comun. Restaurantul hotelului oferă la pranz și la cină mancăruri tradiționale din regiune.

Alte facilități oferite de Eden Yasmine Hotel and Spa includ o zonă de fitness și WiFi gratuit in zonele publice ale proprietătii. La un cost suplimentar, proprietatea poate aranja tratamente de infrumusețare și excursii in zonă. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar, iar portul din Hammamet se află la 2 km. Plaja este la 600 m de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie