Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LE PACHA RESORT


Descriere

Le Pacha Resort are o plajă privată şi oferă camere cu aer condiţionat şi balcon privat. Fiecare cameră are vedere la zona amenajată pentru piscină sau la Marea Roșie. La plajă se poate practica windsurfing şi snorkelling

Localizare

Complexul este situat la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Hurghada. Strada Sakkala, renumită pentru magazinele sale, este la doar 5 minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel

La plajă se pot practica windsurfing şi snorkelling.  Masaje de relaxare sunt disponibile la spa. Oaspeţii pot juca volei pe plajă sau biliard. La recepție se pot rezerva excursii de pescuit și tururi cu barca cu podea de sticlă. Preparate din bucătăria tradiţională italiană sunt servite la Casa Rustica, în timp ce China Town oferă specialităţi chinezeşti.Oaspeții pot savura o băutură la barul englezesc sau pot dansa la Caligula Discotheque.

Facilitati Camere

Hotelul oferă camere cu aer condiţionat şi balcon privat. Fiecare cameră are vedere la zona amenajată pentru piscină sau la Marea Roșie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.