Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Steigenberger Al Dau Beach


Descriere



Localizare

Localizare: este situat pe plajă, lângă Marea Roşie în centrul Hurghada si oferă un refugiu de lux cu piscina sa mare şi cu facilităţi la standarde internaţionale. Deschis in anul 2006, hotelul are o cladire principala cu 4 etaje si doua corpuri cu 2 etaje.

Facilitati camere

Facilitatile camerelor: hotelul dispune de 388 camere impartite in 222 camere deluxe, 6 apartamente junior, 112 camere family, 2 apartamente grand, 5 apartamente deluxe, 2 apartamente executive, 2 vile, camera spa, aparta, apartament presidential, 4 camere pentru invalizi. Exista si camera pentru nefumatori si apartament nuptial. Camerele sunt foarte spatioase si dotate cu baie proprie cu dus, halat de baie, uscator de par, internet wireless, aer conditionat individual, seif, minibar, TV satelit, room-service.

Facilitati hotel

Facilitatile hotelului: Hotelul detine mai multe restaurant si baruri care satisfac si cele mai pretentioase cereri. Restaurantul “Tamarind” este restaurantul principal al hotelului avand specific international si seri tematice, Restaurantul “Alexander” ofera cina perfecta pe terasa intr-un décor natural extraordinar, restaurantul “Bwala”ofera pranzul si gustari a la carte, restaurantul “Tanga” situat pe plaja si multe baruri menite sa creeze atmosfera perfecta de vacanta. Hotelul mai detine: camera de bagaje, magazine, sala de conferinte si petreceri, centru de afaceri, spalatorie si curatatorie chimica, salon de infrumusetare, serviciu de calcat imbracaminte, schimb valutar, bancomat, inchrieri biciclete, doctor, inchirieri limuzine, spalatorie auto, parcare.

Sport si agrement

Sport si agrement: teren de tenis, saună, sală de fitness, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, cameră pentru jocuri, SPA & centru de frumuseţe, masaj, biliard, tenis de masă, windsurfing, darts, jacuzzi, caiac, ciclism, baie turcească/baie de aburi, diving, călărie, snorkelling, minigolf. Centru de scufundari ofera lectii cu personal atestat atat pentru copii cat si pentru persoanele cu handicap si Parcul acvatic ofera distractie pentru orice varsta.

Piscina

Piscine: Hotelul are atat piscina interioara cat si piscina in aer liber, incalzite si cu apa de mare.

Facilitati copii

Facilitati pentru copii: Club de copii “Simba”, baby-sitter, teren de joaca, piscine, patut la cerere (gratuit), scaune pentru copii la restaurant, piscine, meniu pentru copii.

Plaja

Plaja: Plaja proprie a hotelului este cu nisip si este lata de 400m. Plaja are un dig, iar prosoapele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.