Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FALCON NAAMA STAR HOTEL


Descriere



Localizare:

Hotelul este amplasat la 11 km distanta de aeroport, la 7 km de Orasul Vechi, în golful Naama Bay, la aproximativ zece minute de mers pe jos fata de plaja.

Hotelul Falcon Naama Star și-a asigurat un loc minunat pe promenada animatului golf Naama, in apropiere de magazinele si restaurantele din zona si reprezinta una dintre cele mai accesibile variante de cazare in statiune.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie receptie 24h, lobby, Wi-Fi, restaurant, 2 baruri, piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, snack bar, cabinet medical, centru de schimb valutar, salon de infrumusetare, magazine, serviciu de spalatorie, centru Spa, sala fitness, jacuzzi, biliard, sauna, tenis de masaplaja privata.

Facilitati camere:

Hotelul a fost construit in anul 2008 si este alcatuit din 2 cladiri de cate 3 etaje, cu un total de 181 camere. Toate acestea sunt dotate cu baie cu dus si uscator pentru par, produse de toaleta, aer conditionat, Tv/satelit, mini-bar, seif, balcon/terasa(partial).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie