Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Plata cu tickete/carduri de vacanta

Modalitatea de plată cu tickete de vacanță:

1. Carduri Tickete de vacanta

Modalitati de plata cu cardul de tickete de vacanta:

- Puteti achita online cu carduri de tickete de vacanta (Sodexo, Edenred, Up) prin alegerea modalitatii de plata Card Online (Tickete vacanță)

- La sediul agenției prin POS.

2. Tickete de vacanta

Achitarea cu tickete de vacanta pe suport hartie se poate face direct la sediul nostru din Suceava (Str. Universtității, nr. 40) sau prin posta/curier la adresa Suceava, Str. Universitatii, nr. 40, bl. 12A, Sc. A (precizati pe plic destinatar Agentia CAMPION TOUR). In momentul in care le primim veti primi o confirmare pe email privind inregistrarea platii pe comanda dumneavoastra. Tichete de vacanta acceptate doar pentru sejururi in Romania sunt: Edenred, Sodexo, Cheque Dejeuner /Up Romania.

ATENTIE! Tichetele de vacanta sunt nominale si netransmisibile! NU VOM ACCEPTA PLATA VACANTEI DVS CU TICKETELE ALTEI PERSOANE CE NU APARE PE REZERVARE (ca titular de contract sau turist in cadrul pachetului rezervat).

Ce poti plati cu tichete de vacanta? Sejururi in Romania (litoral, balneo, munte etc). Pachetele rezervate contin in mod obligatoriu servicii de cazare la care se pot adauga masa, tratament etc.

ATENTIE! Daca valoarea tichetelor/sumei inscrise pe cardul de vacanta este mai mica decat valoarea vacantei rezervate, diferenta va fi achitat de turist cu cash sau prin transfer bancar.

ATENTIE! Daca valoarea tichetelor transmise este mai mare decat valoarea vacantei rezervare, conform legii nu vom putea restitui diferenta ca rest.

Conditii de acceptare la plata:
- beneficiarul vacantei sa fie titularul tichetelor de vacanta
- elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile
- tichetele sa fie in termenul de valabilitate
- codul de bare sa fie intact

Care sunt tichetele de vacanta acceptate de noi?
Acceptam urmatoarele tipuri de tichete si carduri de vacanta:
- Edenred
- Cheque Dejeuner Romania / UP Romania
- Sodexo