Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOM PEDRO MARINA

Descriere

Scor Booking.com : 8.2/ 10 Hotel fermecător de tip boutique, la 100m de plaja, oferă confort de 4 stele şi beneficiază de o locaţie frumoasă, fiind situat chiar pe coasta Algarve, cu vedere la Oceanul Atlantic şi la portul internaţional pentru iahturi din Vilamoura. Hotelul dispune de piscina in aer liber, jacuzii acoperit, Internet WI-FI cu plata in zonele publice (6€/ora). Hotelul este recomandat in mod special adultilor!
Localizare

Hotelul se afla pe coasta Atlanticului in centrul renumitei statiuni Vilamoura, la 100 m de plaja lata cu nisip. Aeroportul Internaţional Faro se află la 25 km.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de piscina in aer liber, spa la Dom Pedro Golf, internet wireless cu plata, parcare, room service, rent a car. Hotelul are 155 camere din care 101 camere clasic si 34 de suite.

Facilitati camere

Camerele au pardoseala racoroasa de teracota, dispun de aer conditionat, TV, balcon sau terasa cu vedere la ocean sau gradina si piscina, baie, minibar, uscator de par, seif cu plata.

Drinks & Food

Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant principal Da Pietro, lobby Piano bar si bar la piscina - Tropical.

Spa & Wellness

Turisitii au acces la SPA AQUAE din cadrul hotelului Dom Pedro Golf, situat in apropiere si unde se gaseste o piscina acoperita, baie cu aburi, sauna si centru pentru masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.