Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Actiuni CSR

POLITICA DE CSR A AGENȚIEI CAMPION TOURCSR înseamnă Corporate Social Responsibility, adică o politică a companiei de a fi responsabilă din punct de vedere social. Practic, înțelegem prin CSR un angajament asumat de către companie de a se comporta etic și responsabil față de societate, îmbunătățind în diverse moduri viața comunității. Cu alte cuvinte, înțelegem că este primordial să mulțumim comunității pentru ceea ce suntem astăzi și să încercăm să dăm în permanență ceva înapoi acesteia.

În acest context, Campion Tour s-a implicat în ultimii ani în mai multe acțiuni de responsabilitate socială, după cum urmează:


CAMPION TOUR își donează ZIUA ANIVERSARĂ

Începând cu anul 2017, agenția noastră de turism a ales să-și sărbătorească diferit ziua de înființare. Astfel că, în fiecare an, pe data de 17 decembrie, în loc să sărbătorim cu tort și șampanie încă un an de activitate, am ales să ne donăm ziua copiilor din centrele de plasament din Suceava. Asta presupune ca petrecerea noastră aniversară să se petreacă la un restaurant, cu pizza și suc, în compania copiilor aflați în plasament. În anul 2017, ziua noastră a fost donată copiilor din Centrul de Plasament Speranța din Suceava. În anul 2018, 2019 și 2021, ne-am donat petrecerea aniversară copiilor din Centrul de Plasament Colț Alb din Suceava.


STAGII DE PRACTICĂ GRATUITE PENTRU STUDENȚI

Chiar din primul an de activitate am considerat că mediul academic sucevean merită susținut îndeaproape de mediul de afaceri. În plus, am crezut în permanență că trebuie în mod natural să existe o relație de colaborare între cele două entități. Fiindcă cunoștințele teoretice trebuie completate de activitate practică, am considerat util să ne implicăm în organizarea de stagii de practică gratuite pentru studenți de la specializările Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor și Managementul Firmelor de Comerț, Turism și Servicii. Aproape în fiecare an universitar, cel puțin 2-3 studenți au făcut practică în agenția noastră, pregătindu-se astfel să se integreze mai ușor în câmpul muncii.


SESIUNI DE INFORMARE PENTRU ELEVI - ZIUA PORȚILOR DESCHISE

Începând cu anul 2019, ne-am implicat în organizarea primei sesiuni de informare pentru elevi cu privire la activitatea unei agenții de turism și secretele meseriei de agent de turism. Astfel că, în februarie 2019, peste 20 de elevi ai Colegiului Economic Dimitrie Cantemir din Suceava ne-au trecut pragul și au participat la o discuție liberă despre ce presupune activitatea unei agenții de turism. Am răspuns cu drag tuturor întrebărilor și curiozităților elevilor prezenți la această acțiune! În anul 2020, din cauza pandemiei, o astfel de sesiune nu a putut fi organizată! În anul 2021, în luna noiembrie, această sesiune a fost reluată și am avut 12 participanți, elevi în clasa a XII-a la același colegiu.


SPONSORIZĂRI EVENIMENTE

În anul 2016 am sponsorizat cu succes organizarea evenimentului Femei de Succes - Performanță la Superlativ, gală de înaltă ținută ce promovează și premiază cele mai de succes doamne din județul Suceava. În același an, am sponsorizat organizarea evenimentului Wine Networking Event - un eveniment de business networking dedicat oamenilor de afaceri din județul Suceava. De asemenea, anual ne-am implicat în sponsorizarea unor evenimente de dimensiuni mai mici sau mai mari (baluri ale bobocilor, acțiuni caritabile etc).