Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

De ce să rezervi vacanța la CAMPION TOUR?

De ce să rezervi vacanța la CAMPION TOUR?


1. AVEM TARIFE COMPETITIVE, CORECTE ȘI FĂRĂ ALTE COSTURI ASCUNSE

Găsim împreună o soluție pentru orice buget de vacanță! Pentru o vacanță reușită, raportul calitate – preț este cel mai important. De ce avem tarife competitive? Simplu! Pentru ca negociem “la sânge” cu furnizorii noștri pentru a obține tarife bune pentru clienții noștri! În al doilea rând, pentru că ne ajustăm comisioanele, iar clienții fideli beneficiază de discount-uri notabile!

2. OFERIM CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE ÎN MOD GRATUIT ȘI NECONDIȚIONAT

Pentru că știm cât este de important să ai alături un specialist atunci când vrei să alegi cea mai potrivită destinație pentru a-ți petrece concediul. Dorim să te asigurăm de tot suportul nostru gratuit și necondiționat, în alegerea: celei mai atractive destinații turistice, celui mai potrivit hotel, celui mai rentabil zbor sau a celui mai rapid transfer.

3. OFERIM SUPORT ONLINE ȘI TELEFONIC 24/7

Ești în vacanță și întâmpini dificultăți, indiferent de natura lor? Nu ezita să ne contactezi! Suntem la dispoziția ta 24/7, pentru a ne asigura că totul decurge conform planului de călătorie. La noi relația de colaborare se menține și după momentul rezervării. Așa că orice neclaritate ai, orice problema întâmpini, noi vom fi alături de tine, de la momentul primului nostru contact, pană la întoarcerea ta din vacanță!

4. PROMOVĂM ȘI VINDEM DOAR HOTELURI VERIFICATE

Astăzi nu mai este de ajuns să verifici recenziile/review-urile unui hotel pe TripAdvisor sau alte site-uri asemănătoare. Condițiile hoteliere pot varia de la o lună la alta sau chiar de la o săptămână la alta. Întrucât ne preocupă siguranța și satisfacția turiștilor, alegem să verificăm personal sau prin intermediul partenerilor noștri, toate hotelurile în care ne trimitem clienții. De aceea, anual plecăm minim 3-4 săptămâni în vizite de lucru pentru a inspecta zeci de unități hoteliere. Recomandăm turiștilor noștri doar ceea ce am testat în prealabil! Nu facem experimente pe banii și timpul turiștilor! Acesta este modul în care noi alegem să ne respectăm clienții!

5. OFERIM CONDIȚII FLEXIBILE DE PLATĂ, CU AVANSURI MINIME

Vrei să pleci în vacanță însă nu ai suficienți bani pentru a face asta? Nicio problemă. Poți achiziționa vacanța mult visată cu plata flexibilă, în tranșe, fără dobândă. Începând cu anul pandemic 2020, am negociat cu furnizorii de servicii turistice termene mai bune de plată, cu avans minim, astfel încât tu să poți rezerva fără griji!

6. FACEM REDUCERI SPECIALE DE PREȚ

La CAMPION TOUR ai parte de promoții zilnice, săptămânale, lunare sau chiar permanente la cele mai multe dintre pachetele de vacanță pe care le promovăm. Prin abonarea la newsletter sau prin accesarea paginii web sau a celei de Facebook, poți fi mereu la curent cu cele mai noi oferte speciale.

7. SUNTEM O AGENȚIE STABILĂ FINANCIAR

Ne place să fim mereu punctuali, atât în relație cu clienții, cât și în relația cu partenerii din țară și străinătate. Este un semn de respect față de cei cu care avem plăcerea să lucrăm. Fiind o agenție stabilă din punct de vedere financiar, toate vacanțele turiștilor nostri le achităm fără întârziere către furnizorii de servicii turistice. În toată istoria noastră, chiar și în anul pandemic 2020, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat piața turistică, nu am înregistrat datorii fată de niciun furnizor!

8. PENTRU CA SUNTEM O AGENȚIE DISPONIBILĂ!

Ce înseamnă asta? Înseamnă că am fost și am rămas la datorie alături de clienții noștri atât în perioadele bune, cât și în perioadele dificile, cum ar fi anul pandemic 2020. Am avut și avem în continuare disponibilitate non-stop în rezolvarea tuturor problemelor apărute. În timpul pandemiei, nu am închis agenția și am rămas pe metereze. Am răspuns la telefon, email și mesaje la cele mai târzii ore din zi și din noapte, în zile de concediu ori în zile de sărbătoare legală, ca să ne asigurăm că toți turiștii noștri care au avut vacanțele afectate de pandemie primesc suportul necesar. Nu ne-am ferit să avem o discuție transparentă cu turiștii ori de câte ori a fost necesar, în niciuna din situațiile delicate generate de criza COVID-19.

9. PENTRU CA SUNTEM O AGENȚIE DE TURISM CARE PUNE PRET PE SERIOZITATE!

În ultimii ani am dat dovadă de seriozitate și respect față de turiști. Seriozitatea se măsoară și se dovedește inclusiv în perioadele de criză! În anul 2020, profund afectat de criza generată de pandemie, am efectuat rambursări pentru turiști în bani sau vouchere valorice în cuantum de peste 100.000 EURO (pentru vacanțele suspendate din cauza pandemiei). De asemenea, au fost efectuate reprogramări ferme de vacanțe în cuantum de peste 300.000 EURO, agenția noastră asumându-și pentru aceste operațiuni pierderi financiare însemnate! Cu toate acestea, nu am cedat și nu vom ceda!

10. LUCRĂM CU PASIUNE

Este important să dai 100% în ceea ce faci, indiferent ce faci. După acest motto se ghidează întreaga noastră activitate. Pentru că suntem convinși că și tu dai 100% în găsirea vacanței ideale, dorim să îți fim alături și, de aceea, alegem să lucrăm cu dragoste și pasiune pentru reușita vacanței tale.