Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Noi

Povestea noastră

CAMPION TOUR a fost înființată în anul 2015 și în prezent are în spate o echipă tânără, dinamică și cu o vastă experiență în domeniu, ce dă totul pentru a oferi informații și sfaturi avizate de călătorie!

Fondatorii agenției suntem noi, Mihai și Ioana Costea. După studii universitare de licență, master și doctorat în turism și după o experiență practică cumulată de peste 10 ani în domeniu, am considerat că este momentul să ne implicăm total în propria afacere de familie și să începem să furnizăm sucevenilor o alternativă pentru rezervarea vacanțelor în România și străinătate. Am deschis agenția în anul 2015 cu mult entuziasm și chiar dacă începuturile au fost grele și nesigure, nu am cedat și ne-am lăsat în continuare ghidați de entuziasm și perseverență pentru îndeplinirea visului nostru: de a dezvolta un brand în turism apreciat pentru calitatea serviciilor și pentru seriozitate!

Așa am reușit ca în cei 8 ani de existență de până acum, să organizăm și să asigurăm călătorii reușite pentru peste 15.000 de turiști din Suceava, Botoșani și zonele limitrofe! Rata de mulțumire a clienților ce ne-au trecut pragul este de peste 97%, ceea ce arată aprecierea turiștilor pentru ofertele noastre speciale, dar și pentru serviciile noastre de consultanță și suport. Am devenit, în cel mai scurt timp, una dintre cele mai apreciate agenții de turism din zonă. În Social Media suntem, de altfel, cea mai populară agenție de turism din județ!

Ambiția de a progresa și de a ne dezvolta ca profesioniști ne-a făcut să străbatem diferite destinații turistice an de an pentru a ne informa la fața locului și pentru a putea ulterior să oferim doar informații verificate personal.  Faptul că anual, într-un interval de minim 3-4 săptămâni, vizităm zeci sau chiar sute de camere de hotel, ne ajută să recomandăm doar hoteluri pe care le-am testat personal! Nu facem experimente pe banii și timpul turiștilor noștri, ci pe banii și timpul nostru, iar asta o vedem ca o formă de respect pentru meserie și pentru cei care aleg să ne calce pragul! Nu în ultimul rând, anual participăm la numeroase conferințe, târguri de profil și webinarii, lucruri ce ne ajută, de asemenea, să ne informăm și să putem furniza oferte atractive și sfaturi prețioase cu privire la vacanțe!

Spiritul de luptători și încăpățânarea de a nu ceda ne-a ajutat în ultimii ani să trecem cu brio peste momente de cotitură în domeniul nostru: de la atentatele teroriste din Franța 2015, la tentativa de lovitură de stat și atentatele teroriste din Turcia din 2016-2017, dar și din alte țări europene și nu numai, până la recenta criză provocată de pandemia de coronavirus. Indiferent de impedimentele apărute de-a lungul anilor, am rămas pe "metereze", ne-am maturizat, am progresat și nu am uitat de un lucru primordial - și anume că înainte de a fi consultanți în turism, trebuie să fim oameni! Și asta s-a văzut, credem noi, în felul în care am reușit și am gestionat fiecare situație delicată aparută mai ales recent, în timpul pandemiei de Covid-19.

Viziunea noastra:

Viziunea Campion Tour este de a deveni cea mai iubita si apreciata agentie de turism din Suceava si judetele limitrofe.

Misiunea noastra:

Misiunea Campion Tour este de a promova seriozitatea si profesionalismul in domeniul turismului prin conceperea si vanzarea de pachete turistice la tarife competitive, dar fara a face, in niciun moment, rabat de la calitatea serviciilor turistice si de consultanta.

Valorile in care credem:

  • Seriozitate - nu facem experimente pe timpul si pe banii clientului. Recomandam doar hoteluri verificate personal sau de partenerii nostri locali astfel incat gradul de satisfactie al clientului sa fie la cote inalte.
  • Onestitate - nu promitem clientilor nostri luna de pe cer. Prezentam caracteristicile hotelurilor si vacantelor asa cum sunt de fapt, fara sa cosmetizam lucrurile mai mult decat e cazul.
  • Implicare - nu cerem clientilor sa stie tot despre ceea ce urmeaza sa rezerve de la noi. Ne dedicam astfel incat, ajutati de expertiza noastra, sa gasim cea mai potrivita varianta de vacanta pentru fiecare buget, fiecare stil de viata, fiecare vis.
  • Perseverenta - nu pretindem ca suntem cei mai buni sau cei mai ieftini. Dar muncim zi de zi cu pasiune si facem lucrurile in felul nostru, atat de apreciat de turistii care ne-au trecut deja pragul.