Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANNABELLA DIAMOND HOTEL

Descriere

O vacanta minunata in care puteti gasi atat distractie cat si relaxare impreuna in Alanya-İncekum, perla Mediteranei... Hotelul Annabella Diamond, unde totul este gandit pentru dumneavoastra, va ofera diferite activitati in fiecare zi, optiuni bogate de mancare si bauturi, piscine , plaja cu nisip auriu si raspunde tuturor asteptarilor dumneavoastra cu camerele sale confortabile...

Localizare

Hotelul este situat in Incekum; centrul Avsallar la 2 km, centrul Alanya la 25 km, Side la 30 km, aeroportul Gazipaşa la 60 km, aeroportul Antalya la 110 km.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor spa & wellness, piscina interioara incalzita (sezon de iarna), sali de masaj, baie turceasca, sauna, jacuzzi, centru de fitness, zona de plaja privata, terasa, mini club (4-12 ani), tenis de masa, parcare in limita locurilor disponibile, teren de joaca pentru copii, aqua park, meniu masa pentru copii, serviciu de concierge, camera de bagaje, receptie, snack bar, lift, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, bar, restaurant, restaurantul a'la cart, lobby bar, snack bar, internet wifi, gradina.

Contra cost: serviciu de calcatorie, spalatorie,

Conceptul all-inclusive ofera o varietate de optiuni din bucataria turceasca si internationala in restaurantul principal, la barul de gustari si in unul dintre cele doua restaurante A'la Carte.

Hotelul este situat direct pe plaja sa proprie cu nisip, care are aproximativ 100 de metri lungime.Sezlongurile, umbrelele, prosoapele de plaja si pernele de la piscina, precum si de pe plaja, sunt incluse. Schimbarea prosoapelor de plaja (posibila in anumite ore) este gratuita.

Facilitati camera

Toate camerele sunt proiectate pentru confortul dumneavoastra. Aer conditionat, zona de relaxare, seif electronic, podea laminata, telefon, uscator de par, mini bar, TV LCD si balcon.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )